Vücut Geliştirmeci Olan Müritler
-
aslında evde video alıp barfiks,dambıl şınav falan kas gruplarını nası çalıştıracağımız için öneri yapabilirim işe yarayacaksa hocam ama telefon ile çekebilirim :D
-
amaç şınav sayısını arttırmaksa. denenmiş kanıtlamış bir program var. http://www.hundredpushups.com/
-
şınav sayını arttırmak istiyorsan her hafta veya 3 günde bir çektiğin şınav sayısına eklemelisin. her gün 30 tane çekiyorsan sonraki 35 çek öyle öyle artırırsın kardeşim. bence haftada 1 artırman daha faydalı olur tabi
-
şınav bildiğim kadarı ile 7 tane kas grubunu çalıştırıyo hocam.şınavı çekebildiğin kadar çektiğinde bu grupları ayrı ayrı çalıştırmaya devam edersin sonra 4-5 dk dinlenip farklı şınav türleri için bi program uygularsın
-
Yazılanları uygulıyıcam arkadaşlar sağolun
-
Çizik
-
bodyforumtr.com da güzel programlar oluyor ben onları uyguluyorum,bir göz gezdirirsen düzenli bir çalışma programı bulabilirsin.
-
abi yıllardır yazıyorum bu tür konulara, salona git en iyi tavsiyem.
ona göre egzersizleri görüp, hareketlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsin :)
sonra evde çalışmalara başlarsın zaten :)
-
Amd-x bunu yazdı
abi yıllardır yazıyorum bu tür konulara, salona git en iyi tavsiyem.
ona göre egzersizleri görüp, hareketlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsin :)
sonra evde çalışmalara başlarsın zaten :)
Paran var mı diye sorsana :D