Vücut Geliştirmek İstiyorum
-
1 hafta ye ic yat. Sonra tartil. Kilo almadiysan 1 hafta daha ye ic yat. Tartil. 2-3 kilo aldigin zaman ayni yeme temposunu arttir ve gunde 15 sinav 3 barfiks 20 mekikle basla. 2 hafta yap ve 2 hafta sonunda 25 sinavdan 3 set 3 barfiksten 3 set 20 mekikten 4 set yapabilir hale gel. (setler arasi 1-3 dk) Sonra abicim yemeye devam et ve agirlik salonuna abone ol git
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
AydanBatanGunes bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
Duzenli spor yap, Karbonhidrat Aban hocam.
Yaşını kilonu ve boyunu yaz bi bakalım.
Yaşına göre çok kalıpsız ve kısaysan.
Protein tozu öneririz yaparız bişeyler.
-----------------------------186 santimetre boyum
65,3 kilogram kilom
cebine taş koy
-----------------------------hocam öncelikle kesinlikle kilo almalısın + spor yapmalısın
bi 15 kilo alman lazım ben 190 86 kiloyum 5 aydır vucut + kondisyon çalışıyorum.
Vucut çalışıp bırakma kondisyon çok önemli kavgada sporda vesaire, ne biçim adamlar var heryeri kas vurdumu öldürür ama 2dk kavga ettiginde tıkanırlar güçleri biter ne adamlar var az spor yapıyor kondisyonu deli gibi 2 saat durmadan kavga eder maç yapar
-
benim gibi her gün et ürünleri yani kebap çeşitleri ye duba gibi olursun
-
Pahalı y..rrak ye iyi gelir vücut geliştirmesine am.na kodumun krosu
-
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------Pahalı y..rrak ye iyi gelir vücut geliştirmesine am.na kodumun krosu
içi dışı bir bir mürit :D alkışlıyorum ben kendim -
İnşaatta çalış :)
-
önce beyninden başla gelişmeye
-
185 cm olup 90 kiloyum hacı ne iş :D
Pahalı yiyecek mi o nasıl oli :D
-
Abi zenginsin diyede hep böle pahalı yicekler yiyorum,zengin sporları yapıyorum,brunch yapıyorum diye yazma : |
-
Gharzvog bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
AydanBatanGunes bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
Duzenli spor yap, Karbonhidrat Aban hocam.
Yaşını kilonu ve boyunu yaz bi bakalım.
Yaşına göre çok kalıpsız ve kısaysan.
Protein tozu öneririz yaparız bişeyler.
-----------------------------186 santimetre boyum
65,3 kilogram kilom
-----------------------------Hocam boy iyimişde zayıfsın.
Kiloya abanman lazım kuru kemige spor abansan nolucak.
70,75 kg arası iyidir sonra spor yaptıgında
fazlalıklar kas'a dönusur.
-----------------------------spor yaptığında fazlalıklar nası kasa dönüşcek aga merak ettim gerçekten?
Kardeş kilo alamıyosun yiyosun alamıyosun dediğine göre ki muhtemelen metobolizma hızın yüksek.yemeğe çok abanıcan ama protein ağırlıklı besleniceksin ki yağ olarak kilo almayasın.Birde spor salonuna yazılıcaksın sonra oh miss
-----------------------------hocam kilo aldıkdan sonra vücudunda oluşan yağları yakarak onlardan gelen enerjiyle çalışınca yağlar eriyip yerini kaslara bırakıyor
-----------------------------Yağın eriyip kasa dönüştüğü falan yok, yağ yakar yerine kas geliştirip kas koyarsın, öyle ben önce yağlı yağlı kilo alayım sonra oturup o yağları kasa çeviririm gibi saçma bişeyi söylemeyin başka yerde senin dediğin gibi olsa 1 allahın kulu definasyona girmez