Vucutta Kabartilar Olmasi
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------@amd
Haci ben narkoz falan kullanmadim ama bu kabartilar banada bir ara sondu gibi geldi sonra tekrar baslamis hemde daha cok.
-----------------------------güneşin normalde lekelere iyi gelmesi lazım acaba bol bol güneşlensem mi napsam. askerde böyle şeyleri olanlara çok uygulamışlar.
-
kardeşim bende askerde oluyordu hem yemek hemde havası kızarıklar kaşıntı yapıyor yırtıyordum ve yara oluyordu görüntü olarak.askerden geldim sağlık ocağındaki hekim ilaç verdi ama o ilacı bulamıyorum o ilacı 2 gün kullandım kızarıklıklar yok oldu. dahada çıkmadı. ama ilacın adını bilmiyorum kaybettim. sonra bi fabrikaya girdik gece vardiyasında tavuk döner yedik gündüzden kalmış olabilir ama tadı güzeldi :) ben çok yemiştim hafiften 1 saat sonra tek tük kolumda kızarık ve yan bellerde tek tük kızarık çıkmaya başladı. ondan sonra öyle kolumda çıkıyordu dirsek kısmı bilek kısmı genelde. bi eczaneye gideyim dedim ordaki bayan bi ilaç verdi hala elimde ilaç 3 gün içtim geçti.
bu senin vucudunun tepkisi kardeşim. zararlı yada düzensiz besin tüketmenden kaynaklı bir durum. -
Alerjidir deri pin testi yaptır ne olduğu çıksın ortaya
-
doktor ne diyosa o saçma saçma fikirler alıcağına net bir cevap alabilirsin hocam
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba su son 1 aydir kollarimin arka kisminda olan renksiz kabartilar kirmizilasti ve kirmizilasmaya basladi.Acaba bu nedendir ? Kisinda vardi bu seyler.Babamda seker hastaligi var ondan olabilir mi yada isilik falan ? Basina gelen yada tip okuyan arkadaslar bisey soleyebilir mi yaklasik 2 ay kadar bir sure doktora gidememe durumum var.Yas 20.
-----------------------------
belki alakali deil ama en azindan bi ornek olur benim ayaklarda kabarmalar ve surekli kasinti olurdu bazen oyle kasirdim ertesi gun kabaran ve sulanan yerler kasinti sonucu tahris olunca yurumekte sorlanirdim.. bizim burda kapilacalar var insanlar buraya tatile gelir unlu yerdir sirf bu su icin.. bi gun geziye ciktik dagda bi yerden akiyodu gol tarzi felan insanlar bedavadan giriyo bi kac kez gittim o gun bugun ayaklarimla ilgili tek problem yok..yani sana burdan o sudan gondersem ancak icersinde fayda etmez ama buyur gel 1-2 hafta yatak yorgan yardimci olurum... -
Alarjidir polen falan vardır ama ak çiğerden kaynaklı olduğu kesin git temiz hamama al sodanı limonu iç şöyle kir taşının üzerin de yat atsın hepsini dışarı :)
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Şeker hastalığı ve yüksek kolestrolden olur, şeker kolestrolünü bozuyor ve trigliseridini yükseltiyor, geçmiş olsun insülin kıullanmaya başlamalısın,
-----------------------------akil yasda degil basta olur lafinin 1 numarali orgenisin.Seni burdaki bir krese yazdiralim istersen.
-----------------------------ayrıca adam sana öneri de fikrini beyan etmiş böyle aşağlıyarcasına neden yazıyorsun ki tepkiye bak ya yakışmadı sana u235 bu tür şeylere açık değilsen neden bu konuyu açıyorsun ki kişisel fikrim haksızlık yapmışsın özürdilemelisin ..
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Şeker hastalığı ve yüksek kolestrolden olur, şeker kolestrolünü bozuyor ve trigliseridini yükseltiyor, geçmiş olsun insülin kıullanmaya başlamalısın,
-----------------------------akil yasda degil basta olur lafinin 1 numarali orgenisin.Seni burdaki bir krese yazdiralim istersen.
-----------------------------ayrıca adam sana öneri de fikrini beyan etmiş böyle aşağlıyarcasına neden yazıyorsun ki tepkiye bak ya yakışmadı sana u235 bu tür şeylere açık değilsen neden bu konuyu açıyorsun ki kişisel fikrim haksızlık yapmışsın özürdilemelisin ..
-----------------------------haci adam benle dalga gecmis beni telaslandirmaya calisiyor aklinca.O yuzden bende sinirlendim.Ama ozur falan dilemicem.
Bu arada polen alerjim yok ama burda cok polen var.Bende toza bagli alerjik astim var.
-
Hocam aynıları bendede var hatta bugün biraz daha artmış dikkatimi çekti. Sinir ve strese bağlı bir olay o hatta dikkat edersen bir süre sonra deri soyulmaya felan başlar. Tam olarak sedef hastalığının biraz hafif versiyonudur kendileri..
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aynıları bendede var hatta bugün biraz daha artmış dikkatimi çekti. Sinir ve strese bağlı bir olay o hatta dikkat edersen bir süre sonra deri soyulmaya felan başlar. Tam olarak sedef hastalığının biraz hafif versiyonudur kendileri..
-----------------------------evet haci cok az bi soyulma vardi bi ara ama cok az