Vucuttaki Elektrigi Atmak
-
bende de acayip statik elektrik oluyo bu ara. kimle tokalaşsam çarpıyon diyo. daha önce hiç bu kadar fazla olmazdı. kıyafetlerde bi değişiklik yok aynı ama ceryan kol gibi mübarek.
-
elektrik yuklendikten sonra metal anahtarlik yada celik kapi bile carpiyor. bu yil diger yillara gore farkli bir elektriklenme oluyor bende.
-
burhan808 bunu yazdı
iş yerinde şebeke suyu ile ellerini yika bol bol. evdede en iyi yöntem gelir gelmez banyodur.
El yikamayla olmuyor hocam cunku sen yikadiktan sonra hali ustunde yuruyorsun ve tekrar elektirik uretiyorsun.surekli olarak bunu atabilecegimiz bir mekanizma lazim. Bu isi cozebilen bi murid yok mu yav
-
Oturduğun koltuk sandalye falan yeni mii değişti?
-
-
Bende de çok fazla var arabadan iniyorum arabanın dış kapısına metale degiyor elim çarpıyor işyerinde kime dokunsam çarpıyor, genel olarak başka bir sorun mu var acaba çözüm bulan var mı
-
myblackworldweb bunu yazdı
elektrik yuklendikten sonra metal anahtarlik yada celik kapi bile carpiyor. bu yil diger yillara gore farkli bir elektriklenme oluyor bende.
Aynen bende de. Özellikle arabaya binerken her seferinde küfür kıyamet gidiyor çarpınca.
-
archair23 bunu yazdı
Bende de çok fazla var arabadan iniyorum arabanın dış kapısına metale degiyor elim çarpıyor işyerinde kime dokunsam çarpıyor, genel olarak başka bir sorun mu var acaba çözüm bulan var mı
Aynı belirtiler bendede var hiç olmazdı önceden, hergün oluyor.
Salgın var sanırım.
GIGA 4.5G teknolojisine geçtiğimizden beri çarpıyor , havadaki elektriği çekiyoruz.
DE5TROY3R tarafından 18/Ara/16 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Kapı koluna dokunduğumda, çaydanlığı tüpe koyduğumda kısacası metal ve metal türevi herhangi bir şeye dokunduğumda kıvılcım çıkıyor adeta. İyice paranoyaklaştım tokalaşmaya bile korkar oldum. Çözümü bilen varsa ihya eder bizi.
fkaraboa tarafından 18/Ara/16 18:33 tarihinde düzenlenmiştir