Vucuttaki Elektrigi Atmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bende de acayip statik elektrik oluyo bu ara. kimle tokalaşsam çarpıyon diyo. daha önce hiç bu kadar fazla olmazdı. kıyafetlerde bi değişiklik yok aynı ama ceryan kol gibi mübarek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

elektrik yuklendikten sonra metal anahtarlik yada celik kapi bile carpiyor. bu yil diger yillara gore farkli bir elektriklenme oluyor bende.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

iş yerinde şebeke suyu ile ellerini yika bol bol. evdede en iyi yöntem gelir gelmez banyodur.

El yikamayla olmuyor hocam cunku sen yikadiktan sonra hali ustunde yuruyorsun ve tekrar elektirik uretiyorsun.surekli olarak bunu atabilecegimiz bir mekanizma lazim. Bu isi cozebilen bi murid yok mu yav

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Oturduğun koltuk sandalye falan yeni mii değişti?

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

sana bu lazim hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bende de çok fazla var arabadan iniyorum arabanın dış kapısına metale degiyor elim çarpıyor işyerinde kime dokunsam çarpıyor, genel olarak başka bir sorun mu var acaba çözüm bulan var mı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

elektrik yuklendikten sonra metal anahtarlik yada celik kapi bile carpiyor. bu yil diger yillara gore farkli bir elektriklenme oluyor bende.

Aynen bende de. Özellikle arabaya binerken her seferinde küfür kıyamet gidiyor çarpınca.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Bende de çok fazla var arabadan iniyorum arabanın dış kapısına metale degiyor elim çarpıyor işyerinde kime dokunsam çarpıyor, genel olarak başka bir sorun mu var acaba çözüm bulan var mı

Aynı belirtiler bendede var hiç olmazdı önceden, hergün oluyor.

Salgın var sanırım. 

GIGA 4.5G teknolojisine geçtiğimizden beri çarpıyor , havadaki elektriği çekiyoruz.

DE5TROY3R tarafından 18/Ara/16 18:25 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fkaraboa
    fkaraboa's avatar
    Erkek

Kapı koluna dokunduğumda, çaydanlığı tüpe koyduğumda kısacası metal ve metal türevi herhangi bir şeye dokunduğumda kıvılcım çıkıyor adeta. İyice paranoyaklaştım tokalaşmaya bile korkar oldum. Çözümü bilen varsa ihya eder bizi. 

fkaraboa tarafından 18/Ara/16 18:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2592 Toplam Mesaj: 20
elektrik yuklenmek