Vukuatlar Ve Anarşi Forumu Adına Yaptığım Bir Wallpaper Sizinle Paylaşmak İstedim ......Saygılar...
-
ya valla başlıga bakıp insan kurdulu kırdılı bişi beklior katil hatun vardı bitane wallpaper biri yapmışdı o bile daa cok uyar vukuat ve anarşiye tabi bence..
-
sipidik bunu yazdı:
ya valla başlıga bakıp insan kurdulu kırdılı bişi beklior katil hatun vardı bitane wallpaper biri yapmışdı o bile daa cok uyar vukuat ve anarşiye tabi bence..
Aslında sipidik kardeşimin dediği doğru yani insan baktığı zaman ilk olarak vurdulu kırdılı bi şeyler bekliyo ama işte bunu yapan adam tam öyle bi şey yapmış bu bakış meselesi arkadaşlar yani geometri gibidir. bu wallpaperı yapan arkadaşın ellerine sağlık o kadar güzel, o kadar derin bi şey yapmışki aslında bu wallpapera dikkatli bi şekilde baktığınız zaman tam vurdulu kırdılı ve içerisinde fırtınalar kopan derin bir sanat eseri var yani tam vukuat ve anarşi gibi
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİM...!
(Bu arada fotoğraf birazdaha büyük olsa ve bi kaç ufak rutüş yapsan daha da iyi olcak)
-
PacoRabanne bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
Aslında sipidik kardeşimin dediği doğru yani insan baktığı zaman ilk olarak vurdulu kırdılı bi şeyler bekliyo ama işte bunu yapan adam tam öyle bi şey yapmış bu bakış meselesi arkadaşlar yani geometri gibidir. bu wallpaperı yapan arkadaşın ellerine sağlık o kadar güzel, o kadar derin bi şey yapmışki aslında bu wallpapera dikkatli bi şekilde baktığınız zaman tam vurdulu kırdılı ve içerisinde fırtınalar kopan derin bir sanat eseri var yani tam vukuat ve anarşi gibi
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİM...!
(Bu arada fotoğraf birazdaha büyük olsa ve bi kaç ufak rutüş yapsan daha da iyi olcak)
katılıyoru,kardeşim.sonuna kadar haklısın
-
hu hu ya konu açıyom yaklaşık yarım saat içinde konu ortadan yok oluyor neden _?
-
bu soruyu forumun bu bölümüne yani vukuatlar ve anarşi bölümüne sorduğun gibi açtığın konuyu alakazız bi bölüme açarsan salak gibi silinmesi doğaldır abicim...
-
a.q konuyu yzdım sitede yayınlandı yine kayboldu bende her tarafa yazdım
-
hu hu sacma konuları admin siler... bu arada hu hu ne ayak?? ole tikyy gibim?
-
"tahribat" yazısı daha yakışıklı olabilir. o zaman daha güzel bir sanat eseri çıkar işallah arkaplan çalıntı değildir :D
-
yok hocam ne çalıntısı bizzat ben tasarlayıp yaptım beyin fırtınası...
-
tebrikler çok güzel olmuş ama bence siyah yerlere bi kaçtane kan damlaları ekleseydin olmazmıydı