VX2 Bela Virüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    abi fdiske ne gerek var.kasper veya bitdefender bi de spyware doctor ile tarama yaptır sorun kalmaz die düşünüorum..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kdrakk
    kdrakk's avatar
    Erkek

hojucuk:

adaawarenin üstüne plug in dosyasını yukledim ama baktıgımda vx2 sekmesi kapalı oluyor sanki dosya yuklemesi yapılmamış gibi. orda yapmam gereken birşeylermi var. yada birşeyleri eksik mi yapıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

1-adim: kullandigin mevcut adwareni kapat, yukledigin VX2 Cleaneri install et, adwareni tekrar baslat go to "Plug-ins" e tikla / VX2 Cleaner plug-in sec / run a tikla

2-adim: "Clean system" sec / bilgisayari tekrar baslat / adware ile scan et / bulunan VX2 objeleri sil / bilgisayari kapa ac / bir scan daha yap .

vx2nin guncelligine bagli olaraktan adware ile kurtulamazsan (baska bir makinada harddiskini slave drive olarak acacaz) ayri bir yontem gostericem.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kdrakk
    kdrakk's avatar
    Erkek

hojucuk

yardımına ihtiyacım var. bende yüklü 3 tane adawarwe var. bunlardan birinde  eski versiyonunda plug ine git var. o sekmeyi tıkladıgımda hiç birşey olmuyor. plug in sayfası açılıyor ama tıkladıgımda seçecek birşey bulamıyor.yani ha boşlugu tıklamışım ,ha plug in sekmesini tıklamışım. yani adawareden hayır yok.

başka bir bilgisayarda hardiske yapacagımız bir mudahale varsa onu yapmaya çalışayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

sevgili hocam forumda degildim,, simdi nasip oldu yanitlamak..

tahminim AD-AWARE VX2 Cleaner'i ya download etmemissin yada install etmemissin, bu plugini download ve install ettiginden emin ol, tekrar yuklemeni onerim daha sonra herhangi bir Ad-Aware 6 build 181 versiyonunda ayni sekilde 'go to plugins' menusunden secip 'run' diyerek calistirabileceksin.

http://download.lavasoft.com/addons/vx2cleaner_inst.exe (buradan indir tekrar)

Asagidaki konumda silme islemini gerceklestirebilirsin.. kolay gelsin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 16026 Toplam Mesaj: 16