W11 İso Öneriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar.

tnctr iso kullanıyordum ondandır diye gittim orjinal iso kurdum sorun hala devam ediyor

konu açmıştım hatta

https://www.tahribat.com/forum/klasorun-gec-acilmasi-258982

---

cidden sıktı artık pcde yüklü bir şeyde yok format atayım diyorum var mı önerdiğiniz kullandığınız bir iso ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Iot yani eski adıyla Embedded Windowslar iyidir. Çünkü bu ISO'lar şirketlerin kullanımı için hazırlandığından saçma sapan gereksiz Microsoft servisleri olmuyor. 

https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/download-windows-11-iot-enterprise-ltsc-eval

Direk İngilizce olarak kuruluyor daha sonrasında ayarlardan Türkçeye çevirirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Burada çözümler yine verilecektir. Olmazsa eğer ve kesinlikle format atacağım dersen İSO hazırlama konusunda yardımcı olabilirim. En sade w11 isonu kendin hazırlarsın. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtartunga
    yamtartunga's avatar
    Erkek

https://streamable.com/7trld6

Dün aralık güncellemesini baz alarak kendim için modlamıştım. Dahada hızlandırırım ama tnctrdekiler gibi çok oynadığı için sistem bileşenlerinde sorun olabiliyor.

istersen pixele atayım.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Burada çözümler yine verilecektir. Olmazsa eğer ve kesinlikle format atacağım dersen İSO hazırlama konusunda yardımcı olabilirim. En sade w11 isonu kendin hazırlarsın. 

Ya da direk yardımcı olayım. Sonra bişi çıkar yazamam falan sıkıntı olmasın. 

https://github.com/memstechtips/UnattendedWinstall

Bu adamın dediklerini yap direk, ben öyle kullanıyorum sıfır sıkıntı. Bir dosya var onu normal isonun içine atıyorsun kurulum yaparken o dosya bir otomasyon görevi görüyor. Sanal makinede önce dene beğenirsen normale de kurarsın. Dosyadaki tüm kodlar falan windowsun müsaade ettiği kodlar. Dışarıdan bişi eklemiyorsun isoya. Zaten burada da ondan bahsediyor. https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/update-windows-settings-and-scripts-create-your-own-answer-file-sxs?view=windows-11

Ek: gerçi şu an farkettim adam 3 aydır el sürmemiş dosyaya, dediğimi yapacaksan da ilk önce mutlaka sanal makinede dene. Bir sürü güncelleme aldı windows 3 ayda, sıkıntı çıkabilir kurulumda falan ya da sonrasında. Bilgin olsun. 

adamhakli tarafından 04/Şub/25 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

ilk kullanım şeklimi yazayım

günlük kullanım tarayıcı - word - canva - capcut - tradingview - bazen oyun indirip oynuyorum

--

@mkyb abi kullanımda sorun olmucaksa ne bilim oyun indiririm yok şu eksik felan derde sokmazsa neden olmasın

@adamhakli abi iso hazırlamakla uğraşmayayım 

@yamtartunga olur abi kullanımı rahatsa

---

modlu isolarda çok sorun yaşadım ne bileyim microsoft storedan bir şey indircem hata veriyor

bazılarında defender yok ben kullanıyorum defenderi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtartunga
    yamtartunga's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı

günlük kullanım tarayıcı - word - canva - capcut - tradingview - bazen oyun indirip oynuyorum

modlu isolarda çok sorun yaşadım ne bileyim microsoft storedan bir şey indircem hata veriyor

Bende modlularda hesinde olmasada az çok sorun yaşadım. Neleri ellediklerini bilmediğimden kendim yaptım. Modladım dediğimde yukarıdaki arkadaş gibi sadece autounnatend dosyasını içine koydum kendime göre :)

Ben 2 yılldır defender dahil hiçbir AV kullanmıyorum. Defender pasif geliyor Yinede istersen sen bilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    yamtartunga bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

Bende modlularda hesinde olmasada az çok sorun yaşadım. Neleri ellediklerini bilmediğimden kendim yaptım. Modladım dediğimde yukarıdaki arkadaş gibi sadece autounnatend dosyasını içine koydum kendime göre :)

Ben 2 yılldır defender dahil hiçbir AV kullanmıyorum. Defender pasif geliyor Yinede istersen sen bilirsin.

Defender olması lazım hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

sistem diski dışındaki diskleri çıkarıp bir de öyle dener misin ? sadece sistemin bağlı olduğu depolama alanı takılı kalsın. diğerlerini çıkar. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sen beni dinle Iot kur bir hafta kullan memnun kalacaksın. RAM tüketimine şaşırma garantisi veriyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=v8V-cjHwX-M

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtartunga
    yamtartunga's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    yamtartunga bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

Defender olması lazım hocam.

o zaman yukarda yazıldığı gibi iot indir.

en-us_windows_11_iot_enterprise_ltsc_2024_x64_dvd_f6b14814

Bu kalıbı bulursan pro lisans anahtarın varsa onunla kullanabilirsin. yada dijital linsans varsa bilgisayarında otomatik lisanslar.

Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 18
w11