W700i Şifre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

iyi bir telefoncuya götür onlar sana şifre sistemini koyarlar. eğer ben kendim yapacam dersen http://forums.se-nse.net/index.php?act=home burdaki bilgilerden fayadalanabilirsin hocam

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    brK bunu yazdı:
    -----------------------------

UmutxTR bunu yazdı:
    illaki 2. bi hattın vardır.. ona yedekle rehberi, sonra telden sil görünmemesi gerekenleri. işin bitince sim karttan tele kopyalarsın..

malasef:( tek hat kullanıyorum

git aveadan 3 milyona bi hat al..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

görmemesini istediğin kaç tane numara olabilir ki ?  100- 200  değil ya :)

en fazla 5 - 10 tane.. bir adet a4 kağıdın alıyosun.sol üst köşesine numarayı , karşısına numara sahibinin ad veya soyadını yazıyosun.bu a4 kağıdıda mümkün mertebe cüzdan veya dolabında saklıyosun ;)

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bak şöyle yap örneğin büşraysa kızın ismi ilk İKİ harfinden bir erkek ismi türet ne olsun örneğin bülen..

büşra-bülent gibi :I

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Tuş kilidine şifre koyan Programlar var hocam ille w700i'de çalışan versiyonu/türevleri vardır.. arat derim google da..

:( yok hocam ya bakmadıım yer kalmadı

crafty bunu yazdı:
    şifre hmm peki kız arkın bunun şifresini söle deyince ne halt etceksin acep çok merak ediyorum bence teli evde bırak kıza unuttum de olsun bitsin sonucta kız milletinden bahsediyoruz o her durumda senden o şifreyi alır tel defterine ve mesaj kutuna bakar gereken ilgi ve şevkati gösterir...

Şifresini söyle derse zaten sölemem :) ben uyurken kurcalar şifre olmazsa sorun o

Hepaq bunu yazdı:

way amk hocam kaç tane kız numarası var sende unutuyon hatırlayamıyon :D kafayı kullanıcan hocam cok basit şahsen ben öyle yapıyom kızların numaralarını telefon rehberine attır kullanılan hafızayıda sim rehberi olarak ayarla bu kadar basit rehbere girince sadece sim rehberindeki numaralar gözükür ;)

:} ya var işte bi kaçtane varmı böle bi özellik kurcaliyim şimdi :}

ManiakRhifat bunu yazdı:

iyi bir telefoncuya götür onlar sana şifre sistemini koyarlar. eğer ben kendim yapacam dersen http://forums.se-nse.net/index.php?act=home burdaki bilgilerden fayadalanabilirsin hocam

Tanıdık telefoncu yok olsa götürcem pek güvenmiyorum telefonculara siteyide inceliyiim teşekkürler

GrN bunu yazdı:

görmemesini istediğin kaç tane numara olabilir ki ?  100- 200  değil ya :)

en fazla 5 - 10 tane.. bir adet a4 kağıdın alıyosun.sol üst köşesine numarayı , karşısına numara sahibinin ad veya soyadını yazıyosun.bu a4 kağıdıda mümkün mertebe cüzdan veya dolabında saklıyosun ;)

:} En son öyle uğraşcam yazı yazmaktan nefret ediyorum yada pcde yazıcam şifrelicem klasörü

sivil_padisah bunu yazdı:

bak şöyle yap örneğin büşraysa kızın ismi ilk İKİ harfinden bir erkek ismi türet ne olsun örneğin bülen..

büşra-bülent gibi :I

:} yok aman genede teşekkürler

Püfs Vakitte kalmadı :] Son çağre olan telefonu komple yedeklemek kalıcak. ufs :}

artık :} biri ararsa ordan bakarız kimmiş

Hepinize teşekkürler :}

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hocam kusura bakma ama ,çok boş bir konu.bir insanın aynı zamanda en fazla kaç tane sevgilisi olabilirki 3-4 tane hadi taş ,çatlasın 5tane hadi taş yarılsın 10 tane.yani buraya konu açman mantıksız ; al eline bir kağıt yaz işte.,çok zor bişe değil en fazla 2 dakikanı alır.

bunu söylemeseydim içimde kalcaktı :I     ++saygılar++

Toplam Hit: 3319 Toplam Mesaj: 17