W700i Şifre
-
iyi bir telefoncuya götür onlar sana şifre sistemini koyarlar. eğer ben kendim yapacam dersen http://forums.se-nse.net/index.php?act=home burdaki bilgilerden fayadalanabilirsin hocam
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
illaki 2. bi hattın vardır.. ona yedekle rehberi, sonra telden sil görünmemesi gerekenleri. işin bitince sim karttan tele kopyalarsın..
-----------------------------malasef:( tek hat kullanıyorum
-----------------------------git aveadan 3 milyona bi hat al..
-
görmemesini istediğin kaç tane numara olabilir ki ? 100- 200 değil ya :)
en fazla 5 - 10 tane.. bir adet a4 kağıdın alıyosun.sol üst köşesine numarayı , karşısına numara sahibinin ad veya soyadını yazıyosun.bu a4 kağıdıda mümkün mertebe cüzdan veya dolabında saklıyosun ;)
-
bak şöyle yap örneğin büşraysa kızın ismi ilk İKİ harfinden bir erkek ismi türet ne olsun örneğin bülen..
büşra-bülent gibi :I
-
Nikoteen bunu yazdı:
Tuş kilidine şifre koyan Programlar var hocam ille w700i'de çalışan versiyonu/türevleri vardır.. arat derim google da..
-----------------------------:( yok hocam ya bakmadıım yer kalmadı
crafty bunu yazdı:
şifre hmm peki kız arkın bunun şifresini söle deyince ne halt etceksin acep çok merak ediyorum bence teli evde bırak kıza unuttum de olsun bitsin sonucta kız milletinden bahsediyoruz o her durumda senden o şifreyi alır tel defterine ve mesaj kutuna bakar gereken ilgi ve şevkati gösterir...
-----------------------------Şifresini söyle derse zaten sölemem :) ben uyurken kurcalar şifre olmazsa sorun o
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------way amk hocam kaç tane kız numarası var sende unutuyon hatırlayamıyon :D kafayı kullanıcan hocam cok basit şahsen ben öyle yapıyom kızların numaralarını telefon rehberine attır kullanılan hafızayıda sim rehberi olarak ayarla bu kadar basit rehbere girince sadece sim rehberindeki numaralar gözükür ;)
:} ya var işte bi kaçtane varmı böle bi özellik kurcaliyim şimdi :}
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------iyi bir telefoncuya götür onlar sana şifre sistemini koyarlar. eğer ben kendim yapacam dersen http://forums.se-nse.net/index.php?act=home burdaki bilgilerden fayadalanabilirsin hocam
Tanıdık telefoncu yok olsa götürcem pek güvenmiyorum telefonculara siteyide inceliyiim teşekkürler
GrN bunu yazdı:
-----------------------------görmemesini istediğin kaç tane numara olabilir ki ? 100- 200 değil ya :)
en fazla 5 - 10 tane.. bir adet a4 kağıdın alıyosun.sol üst köşesine numarayı , karşısına numara sahibinin ad veya soyadını yazıyosun.bu a4 kağıdıda mümkün mertebe cüzdan veya dolabında saklıyosun ;)
-----------------------------:} En son öyle uğraşcam yazı yazmaktan nefret ediyorum yada pcde yazıcam şifrelicem klasörü
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------bak şöyle yap örneğin büşraysa kızın ismi ilk İKİ harfinden bir erkek ismi türet ne olsun örneğin bülen..
büşra-bülent gibi :I
-----------------------------:} yok aman genede teşekkürler
Püfs Vakitte kalmadı :] Son çağre olan telefonu komple yedeklemek kalıcak. ufs :}
artık :} biri ararsa ordan bakarız kimmişHepinize teşekkürler :}
-
hocam kusura bakma ama ,çok boş bir konu.bir insanın aynı zamanda en fazla kaç tane sevgilisi olabilirki 3-4 tane hadi taş ,çatlasın 5tane hadi taş yarılsın 10 tane.yani buraya konu açman mantıksız ; al eline bir kağıt yaz işte.,çok zor bişe değil en fazla 2 dakikanı alır.
bunu söylemeseydim içimde kalcaktı :I ++saygılar++