Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Walking Dead İzleyen Varmı?
Walking Dead İzleyen Varmı?
-
http://www.dizi-mag.com/Default.asp?
bu siteden haberiniz yok mu?
-
opusdei bunu yazdı
An itibariyle yeni bölümü izledim. Ben indirmek yerine dizimag gibi sitelerden online izlemeyi tercih ediyorum.
Yeni bölüm iyi başladı. Başlarda bol zombili oldu. Ama bölüm sonunda içeride biri zombi oldu duşta. 2. bölüm çok fena başlayacak anlaşılan.
O çocuk ısırılmadı galiba. Nasıl zombi oldu anlamadım.
Yav arkadaşım niye spoiler veriyorsun? :D
-
Dizi final sezonunu oynuyor gerçekten yazık ettiler diziye, aptal senaristler dizinin 1 sezonu yarısını çiftlik evinde diğer sezonun tamamını hapisaneye tıkılarak geçirirlerse olacağı buydu..Farklı mekanlar kullanmalıydılar, dizinin başlarında olduğu gibi grup ülkeyi dolaşıp güvenli yerler arayışında olsaydı ve bu arada diziye kısa süreli de olsa yeni karakterler girseydi böyle olmazdı diye düşünüyorum.. Daha virüsün nereden çıktığı bile belli değil, ama bu sezonda mecbur gösteririler herhalde....
elcondor tarafından 15/Eki/13 19:22 tarihinde düzenlenmiştir -
5 dk izlerim kapatim ;)
-
dizi eski heyecanını yitirmiş gibi bir izlenim söz konusu gelecek bölümlerin woodbury ekibi ile çatışmalardan ibaret olacağı ve en büyük gelişmenin ise rick in elinin kopması olacağı söyleniyor hapishaneden çıkıp başka şehirlere gitmeleri silah ve gıda aramaları biraz daha çekici idi böyle çiftlik vari yaşam çok az atraksiyon diziyi çürütmüş.
vukuat tarafından 15/Eki/13 22:07 tarihinde düzenlenmiştir
edit:diziye türkçe alt yazı ekleyebikecek varmı? -
vukuat bunu yazdı
dizi eski heyecanını yitirmiş gibi bir izlenim söz konusu gelecek bölümlerin woodbury ekibi ile çatışmalardan ibaret olacağı ve en büyük gelişmenin ise rick in elinin kopması olacağı söyleniyor hapishaneden çıkıp başka şehirlere gitmeleri silah ve gıda aramaları biraz daha çekici idi böyle çiftlik vari yaşam çok az atraksiyon diziyi çürütmüş.
Ohoooooo bu böyle sürekli woodbury ile hapishane arasında geçerse izlenmezki
-
opusdei bunu yazdı
An itibariyle yeni bölümü izledim. Ben indirmek yerine dizimag gibi sitelerden online izlemeyi tercih ediyorum.
Yeni bölüm iyi başladı. Başlarda bol zombili oldu. Ama bölüm sonunda içeride biri zombi oldu duşta. 2. bölüm çok fena başlayacak anlaşılan.
o havayı soluyan herkes hasta oluyor hocam. cocuk sanırım düsünce basını bir yere carpıp oldu.
yani sen o2 alıyorsun ya, otomatikman hastaligi da kapıyorsun. ölünce kafana sıkmadıkları sürece zombisin kacisin yok :) gecen sezon 9 ya da 10.cu bölümde ortaya cıkmıstı bu durum.. acıklamıslardı yani.
-
nurk bunu yazdıopusdei bunu yazdı
o havayı soluyan herkes hasta oluyor hocam. cocuk sanırım düsünce basını bir yere carpıp oldu.
yani sen o2 alıyorsun ya, otomatikman hastaligi da kapıyorsun. ölünce kafana sıkmadıkları sürece zombisin kacisin yok :) gecen sezon 9 ya da 10.cu bölümde ortaya cıkmıstı bu durum.. acıklamıslardı yani.
yok hocam daha erken bu rick in polis arkadaşı shane i öldürdüğünde zombiye dönüştüğünde anlamışlardı. yeni bölümüde izledim bugün çok iyi başladılar heycanla bekliyorum
-
bu kadar dizi izledim.izlediklerimin içinde en dandik olanı.
resmen mala bağladılar nasıl bitircekler cok merak ediyorum
-
nurk bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Ayrıyetten hapisane de bbg evi gibi oldu. Kimin eli kimin sikinde belli değil. :D