Wallpaper Kendi Çapımızda Bir Şeyler Yaptık Tahribat.Com Ailesi
-
Yaw aslında pc de nıye boyle guzel duruyoda upload edınce çirkin durdu anlamadım ayrıca babam şu anda çiğköfte yoğuruyo kusura bakmayın yanına gıdecem dayanam bu çiğ kofteye oy oy oy...
Ayrıca resim alıntıdır biliyorum bıraz çirkin oldu ama ne yapalım 15 dk emek harcadık sinir ettı ama emeğimin karşılığını alamadım tahmınımce..
Canımdan çok sevdığım tahribat ailesine saygılar.......
-
HeLaL Hoca süper oLmus eLLerine gözLerine sağLık...
-
vaktini neden boş şeylerle harcıyosun ki?
-
Connection bunu yazdı:
vaktini neden boş şeylerle harcıyosun ki?
İlk defa yemin ederim ilk defa photo shopla bır deneme yapayım dedım bu meydana çıktı ne yapalım artık idare edecem... -
zuhauha wallaper değil lam wallpaper :D
şimdi bunu okuyunca walla per yemin ederim per gibisinden düşünüyor adam :D per ne diom a.k :D
-
BuZuL lan rezil ettın bızı ulen....
-
ya iyi güzelde bunu zaten painttede yaparsın üstüne yazı yazdığını görüyorum sadece ki altına da gölge versen hadi bevel felan versen diyecemki ha iyi yazıda bari efekt var ama bunları burda böyle sergilemek.. walla bilmiyorum zevk meselesi sonuçta ama olmamış
-
paint te ytaptın dimi
-
paintte yapmamış hacılar...la birazdaha hatta baya çalış a.q...bide öyle romantik sözler yazma beni bozar :))
-
yavv hakkaten bööle özlü sözler yazınca bi poha benzemiyo saade resim olsa şekil olurdu
-
CLK götsün olm sen göt
walla götsün billa götsün hani laan benim adım dallama küstüm a.q sana engellicem hatta msn den :D
ayıp ayıp
düzelt hemen arka plan yapcam :D