Warcraft III Eurobattle Sunucusunda Clan Kurulacaktır !
-

Arkadaşlar Başlıktada Görüldüğü Gibi Warcraft III EuroBattle Sunucusunda Clan Kurulacaktır... Daha Öncede Clan Kurma Çabalarındaydık Fakat Hazırda 10 Kişi Beklemesi Gerektiğini Öğrendikten Sonra Bu Fikir Bize Ters Gelmişti...
Clana Gelmek İsteyenler Konuya Cevap Yazabilirler... Ö.m'lara Bakamayabilirim... Clan İsmi Üzülerek Söylüyorumki TBT Olmuyor En Fazla 4 Harfli Oluyor Tavsiyelerinizi Konu Altında Yazabilirsiniz...
Clanımızda Şimdilik Çok Az Üye Bulunmaktadir
Forum Nickname --- Warcraft III Nickname
MaQneToR --- MaQneToR
Never-More --- eureka
Şimdiden Hayırlı Olsun !
Saygılarımla MaQneToR
-
10 kişiyi bulursak güzel olur bence maçlar flan yaparız hatta kendi aramız 4v4 5v5 de oynarız gayet zevkli olur bence :)
-
her türlü girerim. fakat dota oynamışlığım çok az, hep diğer haritaları tercih ettim, fun açısından. ona göre davranın. isterseniz msn ulaştırın.
-
clan ismi TahribaT yap hoca güzel isim olmadı 'Heawen' yap Olmadı 'Trust' ws. isim çok ama en popüleri 'Cr4zY' bunu yap :)
o kadar başlamaya nietlendim bi türlü olmadı bu Warcraft Paralı Üyelik Şart mı Buna
-
Tahribat vs malesef kullanamıyoruz en fazla 4 haneli kısaltılmış isimler kullanabiliriz ayrıca senin paralı sandığın oyun world of warcraft'tır warcraft III'ün mmorpg türüdür paralı olan oyunu odur :) ben anlatımı burada yaptım buradan indirim işlemlerini herşeyi yapabilirsin...
-
bende oynarımm
-
tm arkadaşlar gelecekler bir kenera toplansın 10 kişiyi bulunca anında clan açılacaktır
-
@Cr4zY
yok hocam üyelik paralı değil isteyen kafasına göre üye olabilir
http://app1.eurobattle.net/register
-
mayıs ayında bıraktım artık oynamıyorum.ama dota öğrenmek isteyenlere yardımcı olurum.
-
bende katilirim..battle da nick "Mr_SaSo".. vip diye bi klanındayim ama her an ayrilabilirim kimseyi tanimiyorum bir ara teklif yollamislardi kabul etmistim, oyle takılıyorum..
-
ramses clana gelmenden mutlu oluruz :) ayrıca clan kurulumu hakkında hiçbirşey bilmiyoruz şuan işçin yardımcı olabilirsen sevinirim :)