Wardom Hacked
-
m3hm3t'in eşsiz 1stclass arşivi nette geziyordu geçenlerde gören varsa bi link atıversin wardom keylogger yapmıslar tanımayan prog yok :W
-
mehmet kadar öküz dingil birini görmedim programı ud ediyor tanınmıyor bakın arkadaşlar diye virüstotal de taratıyo :D gerzek
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------
hehe yazık etmısler memede:D
http://www.the-sabotage.org/index.php bunlarda yeni turemısler galıba nette bısey arastırırken karsıma cıktı ozellılle gırıs sayfasında on off tusundan lambayı acıp kapatabılıyon bayıldım :D hala ne ıse yaradıgını cozemedım ama :D o ayrı konu bırde artık bu vıp uye modası basladı bı cogu ordan burdan toplama progları cocuklara satıyorlar ha gercekten gusel program yazanlarda var ama bokunu cıkarttılar ıyıcene her sıtede vıp uyeelık fılan...
-----------------------------Üyelere baktım da yeni türemiş değil onlar.Aralarında tanıdığım sağlam adamlar var.Daha önce siteleri vardı adresi hatırlayamadım şimdi.Uzun zamandır kapalıydı şimdi bu siteyi açmışlar.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------BeYaZZZ bunu yazdı:
hehe yazık etmısler memede:D
http://www.the-sabotage.org/index.php bunlarda yeni turemısler galıba nette bısey arastırırken karsıma cıktı ozellılle gırıs sayfasında on off tusundan lambayı acıp kapatabılıyon bayıldım :D hala ne ıse yaradıgını cozemedım ama :D o ayrı konu bırde artık bu vıp uye modası basladı bı cogu ordan burdan toplama progları cocuklara satıyorlar ha gercekten gusel program yazanlarda var ama bokunu cıkarttılar ıyıcene her sıtede vıp uyeelık fılan...
-----------------------------Üyelere baktım da yeni türemiş değil onlar.Aralarında tanıdığım sağlam adamlar var.Daha önce siteleri vardı adresi hatırlayamadım şimdi.Uzun zamandır kapalıydı şimdi bu siteyi açmışlar.
-----------------------------olabılır tam bılmıyorum... forumay.net e de kaymıslar baksana..
-
Geçmiş Olsun Tebrikler
-
üye şifreleri nerde :D
-
abi bu comezler Hep boyle Eski konuları uplamak icinmi var oluyorlar ://
-
HoLyCat bunu yazdı:
abi bu comezler Hep boyle Eski konuları uplamak icinmi var oluyorlar ://
-----------------------------:D cömezlik işde üstadım sora sora öğrenecez
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------abi bu comezler Hep boyle Eski konuları uplamak icinmi var oluyorlar ://
Bi zamanlar sende hortlatıodun böle :D -
Ben hiç çömez olmadım :p