folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Wardomun Keyloggerı(Yakalanmıyormuş)

Wardomun Keyloggerı(Yakalanmıyormuş)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Bugün lazım oldu bir program arıyordum girdim wardoma baktım adamlar kendi keyloggerlarını yapmışlar üstüne üstlük hiçbir antivirüse yakalanmıyormuş.Gizlilik konusunda %99 garantisi var diyorlar.Panel üzerinden erişebiliyormuşsun loglara.Bu antivirüse yakalanmaması doğru olabilirmi,buna karşılık biz ne yapacağız güvenlik konusunda,saçmasapan insanlar bunu indirdiğimiz programların içine koyarsa kişisel bilgilerimiz,şifreler,ekran görüntüleri cart curt onların eline geçmezmi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam o senin dediğin keylogger 1stclass yani paralı üyeler için geçerli.

Onlar kullanabiliyor onu.

Wardomda öyle bir ayrım var paralı üyeler ve beleş üyelerin konu kaliteleri ayrı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Sadece antivirüs kullanarak güvenlik sağlanmıyor.Firewall diye bas bas bağırıyo herkes.

Edit: Çok artiz mesajı olmuş :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Paralı üyelikte o kadar pahalı değil hocam herkes üye olabilir kolayca.Ayrıca kaç kişinin bilgisayarında firewall varki millet adını bile duymamış.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Paralı üyelikte o kadar pahalı değil hocam herkes üye olabilir kolayca.Ayrıca kaç kişinin bilgisayarında firewall varki millet adını bile duymamış.

Yani

1 yıllık = 49

6 aylı =  39 diye hatırlıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    1 yıllık 48,6 aylık 36 imiş :) o değilde bu adamlar bunu kolay yoldan yaparak bizim güvenliğimizide tehdit ediyorlar.Birde loglar kendi sitelerindeki panelden izleniyormuş bu logların onların bilgisayarında tutulmadığını gerektiğini kopyalanmadığını nereden bilecekler?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Birkere keylogger ve trojan işine bulaşanlar bilmelidirki siz server hazırlarken sizde server'ı her daim yemektesiniz.Yani onu kodlayan bir kişi paralı veya parasızda olsa sizdende bilgi çalınır.Yakalanmayan keylogger konusuna gelirsek bu yakalanmama olayı ise sadece antivirüslerde olabilir.Bunun dışında ağı izleyen analiz yapan ve çalışan herşeyin hangi IP ile veri alıp götürdüklerini gösteren yazılımlar mutlaka bu yakalanmaz denen programları bulabilir.En basitinden bunu firewall dan öğrenebilirsiniz veya HIPS programlarından veya sniffer araçlarından yani demek istediğim yakalanmaz diye birşey yoktur.Tabiki bu yakalanmama meselesi sadece antivirüs kullanan kullanıcılar için geçerli yoksa adam Firewall,HIPS,Sniffer gibi araçları kullanabiliyorsa sisteme bunun gibi bir zararlı yedirmesi çok zor.Özellikle bu yazılımlara karşı orta düzeyli kullanıcıların anlayabiliceği Security Task Manager aracını tavsiye ederim.Bu program şuan için çalışan hertürlü programı ve uzantıyı göstermekte ayrıca düşük orta ve yüksek seviye gibi programların ne kadar risk taşıdıklarını öğrenebilirsiniz.Ayrıca yakalanmaz dediğiniz hertürlü keylogger ve trojani kendi tespit edip sizi uyarmaktadır.Sisteminizi izlemeniz ve çok emek harcamadan güvenliğinizi sağlayabiliceğiniz bir programdır.Ama şöyle birşey var yedireceğiniz kullanıcılar antivirüsten öte birşey kullanmıyorsa ve çok deneyimi yoksa gerçekten işe yarar.Yakalanmaz keylogger bir nimettir kullanmasını bilene tabi ve özellikle kime yedireceğini bilene :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kısa süre içinde yakalanır hale gelecektir.

Ayırca Firewall kimde var diyenler,

Lütfen 'Windows Güvenlik Duvarı' nedir, ne değildir bir araştırsın :|

Bir de router ların sağladığı koruma durumları var :| 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Kısa süre içinde yakalanır hale gelecektir.

Ayırca Firewall kimde var diyenler,

Lütfen 'Windows Güvenlik Duvarı' nedir, ne değildir bir araştırsın :|

Bir de router ların sağladığı koruma durumları var :| 

router ların ben a...  kardeşim ben lazım olan portları açmak deil lazım olan portları kapamak istiyorum port ayarıdır firewall ayarıdır bıktım 

virüs yemek keyloger ymek istemiyosanuz

yükle nod32 yi belli virüsleri silyor

geri kalan size kalmış pc kullanımınıza göre değişir... 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    üniversitede kızlar teklif ediyormuş...

Hoşgörü
Toplam Hit: 5867 Toplam Mesaj: 19