folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Warez Sitesi Açmak...

Warez Sitesi Açmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye  not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.

Bu uyarı zaten her forum sitesinde yokmu hacı ? :| Pek takmazlar gibime geliyo :|

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye  not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.

o cümlenin yasalarımızda hiç bir yeri yok.

zamanında mp3 indirme siteleri revaçta iken (4 ila 6 yıl öncesinden bahsediyorum , hemengir.com zamanları falan) mp3ün yanında bir txt dosyasında o yazardı. oradan aklında kalmış heralde :) başka acıklama bulamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

zamanında mp3 indirme siteleri revaçta iken (4 ila 6 yıl öncesinden bahsediyorum , hemengir.com zamanları falan) mp3ün yanında bir txt dosyasında o yazardı. oradan aklında kalmış heralde :) başka acıklama bulamıyorum.

cshtr.com girersen görebilirsin.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

cshtr.com girersen görebilirsin.

o sitede o yazı yer alıyor diye mi kapanmıyor diyorsun. öyle diyorsan dicek laf kalmamış demektir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ya harbiden nedir bu işin doğrusu hukuk bölümüne benzer bir konu açmıştım piç ettiler die silindi :
    Şimdi rapide bişe olmuyor ama hemanpaylas.com kapatılabiliniyor ? korsan içerik barındırdı diemi? böyle sitelerde nasıl bir baskı oluyor ayrıca korsan içerii paylaşanlarda hiçmi sorun yok birde misal rapidin tüm dosyalarını içerik bakımından taraması imkansız kanun burda ne diyor birde gizlilikten dir die baktırtmasa gibi sonuçta bir yolu muhakkak var ama nedir daha dorusu tr de iş nasıl işliyor

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Rapid ve türevinin şikayet olayı olduğundan; linki atıyosun bunda yasal olmayan içerik var diyosun siliyolar.. belki o şekilde başlarına bişey gelmiyodur..

Ama senin olayın direk korsan olduğundan hiç bi hak iddaa edebileceğini sanmıyorum ayrıca pekte büyük bi problem değil iyice yaygınlaştı dns olayı kimse takmıyor :) bi sitenin kapandığını anca haber olarak biyerde görürsek anlıyoruz..

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam benim derdim o değil.. isterse worldwideweb erişimini kapatsın sitenin... benim derdim dava felan açarlarmı? sorumlu olur muyum?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:

hocam benim derdim o değil.. isterse worldwideweb erişimini kapatsın sitenin... benim derdim dava felan açarlarmı? sorumlu olur muyum?

bi cacık olmaz kaç bin tane warez sitesi var ttnete küfür etmezsen sitende dava açmaz kimse :D kapatırlar anca kapatınca iş bitmiş olur onlar için ama problem o değil diyosan tam gaz devam edersin :))

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilk öncelikle hayırlı olsun domaindeki warez kelimesi sebebiyle internet cafelerdeki filitrelere şuan takılmış konumdasın :)

warez e Türkiye doydu ama yinede ben yaparım tutdururum diyosan sen bilirsin mp3 e yanaşma 2 basamak çıkarsın çekemeyen götverenler şikayet eder başın belaya girer

tavsiye istiyosan siteyi full ingilizce program ve yabancı mp3 ağırlıklı yap ekmek yersen bundan yersin.

sistemin güçlü olması lazım 1 aya kadar lamerler gelir onları geçince 1-2k da siteni yoklamaya başlarlar olmadı mp3 diye şikayet ederler ama yabancı olduğu için tr hiç bi sikim yiyemez :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

RootB bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

hemengirin sahibini tanıyorum ozamanlar aşk sitesi işindeydik :) sohbetlerini bize verdilerdi

24 saat işi boka yaramaz adam mp3 ü indirmiyo zaten :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5170 Toplam Mesaj: 34