Warez Sitesi Açmak...
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.
-----------------------------Bu uyarı zaten her forum sitesinde yokmu hacı ? :| Pek takmazlar gibime geliyo :|
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.
-----------------------------o cümlenin yasalarımızda hiç bir yeri yok.
zamanında mp3 indirme siteleri revaçta iken (4 ila 6 yıl öncesinden bahsediyorum , hemengir.com zamanları falan) mp3ün yanında bir txt dosyasında o yazardı. oradan aklında kalmış heralde :) başka acıklama bulamıyorum.
-
RootB bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.
zamanında mp3 indirme siteleri revaçta iken (4 ila 6 yıl öncesinden bahsediyorum , hemengir.com zamanları falan) mp3ün yanında bir txt dosyasında o yazardı. oradan aklında kalmış heralde :) başka acıklama bulamıyorum.
-----------------------------cshtr.com girersen görebilirsin.
-
PyramiD bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------cshtr.com girersen görebilirsin.
-----------------------------o sitede o yazı yer alıyor diye mi kapanmıyor diyorsun. öyle diyorsan dicek laf kalmamış demektir.
-
ya harbiden nedir bu işin doğrusu hukuk bölümüne benzer bir konu açmıştım piç ettiler die silindi :
Şimdi rapide bişe olmuyor ama hemanpaylas.com kapatılabiliniyor ? korsan içerik barındırdı diemi? böyle sitelerde nasıl bir baskı oluyor ayrıca korsan içerii paylaşanlarda hiçmi sorun yok birde misal rapidin tüm dosyalarını içerik bakımından taraması imkansız kanun burda ne diyor birde gizlilikten dir die baktırtmasa gibi sonuçta bir yolu muhakkak var ama nedir daha dorusu tr de iş nasıl işliyor -
Rapid ve türevinin şikayet olayı olduğundan; linki atıyosun bunda yasal olmayan içerik var diyosun siliyolar.. belki o şekilde başlarına bişey gelmiyodur..
Ama senin olayın direk korsan olduğundan hiç bi hak iddaa edebileceğini sanmıyorum ayrıca pekte büyük bi problem değil iyice yaygınlaştı dns olayı kimse takmıyor :) bi sitenin kapandığını anca haber olarak biyerde görürsek anlıyoruz..
-
hocam benim derdim o değil.. isterse worldwideweb erişimini kapatsın sitenin... benim derdim dava felan açarlarmı? sorumlu olur muyum?
-
karaconda bunu yazdı:
hocam benim derdim o değil.. isterse worldwideweb erişimini kapatsın sitenin... benim derdim dava felan açarlarmı? sorumlu olur muyum?
-----------------------------bi cacık olmaz kaç bin tane warez sitesi var ttnete küfür etmezsen sitende dava açmaz kimse :D kapatırlar anca kapatınca iş bitmiş olur onlar için ama problem o değil diyosan tam gaz devam edersin :))
-
ilk öncelikle hayırlı olsun domaindeki warez kelimesi sebebiyle internet cafelerdeki filitrelere şuan takılmış konumdasın :)
warez e Türkiye doydu ama yinede ben yaparım tutdururum diyosan sen bilirsin mp3 e yanaşma 2 basamak çıkarsın çekemeyen götverenler şikayet eder başın belaya girer
tavsiye istiyosan siteyi full ingilizce program ve yabancı mp3 ağırlıklı yap ekmek yersen bundan yersin.
sistemin güçlü olması lazım 1 aya kadar lamerler gelir onları geçince 1-2k da siteni yoklamaya başlarlar olmadı mp3 diye şikayet ederler ama yabancı olduğu için tr hiç bi sikim yiyemez :)=
-
RootB bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hemengirin sahibini tanıyorum ozamanlar aşk sitesi işindeydik :) sohbetlerini bize verdilerdi
24 saat işi boka yaramaz adam mp3 ü indirmiyo zaten :)