Warrock Oynayan Ve Oyun Meraklısı Mürid Leri Bekliyorum ^^
-
evet arkadaşlar warrock oynayan herkez bilir çok güzel ve eğlenceli bir oyun , bence ilerde cs nin tahtını zorlayabilecek tek alternatif diyebiliriz
warrock daki clan sistemi ile bir warrock tahribat clan ı açabiliriz ( tabi oynayan kişilerin çok luna bağlı )
eğer bilmeyenler varsa söyleyeyim kesinnlikle denemeniz gereken bir oyun , böle canınız sıkıldığında sıkıntıya birebir ve online olması çok güzel
oyunda lv ve para ( dinar ) sistemi var free2play 7/24 serverlere ulaşabilirsiniz oyun parası yada bonux item yada exp arttırıcı almak için pre nizin olması gereli, belkide premium en ucuz oyunlardan biri 5dolardan başlıyor
1-2 kendi çektim ss koyuyorum belki canınız çeker :P
not : oyun hakkında daha fazla bilgi için msn ekleyin yada sitesine göz atın tyfn.panxer@gmail.com
http://warrock.gamersfirst.com/index.php
not:2 oyunda cs deki gibi sadece bombalı yada hafif büyük yada çok büyük haritalar olarak 3ayrı sistem var
oyuna login olduktan sora hangisi isterseniz onu seçiyorsunuz ve item shopdan (her bölüm sorası exp puan ve para kazanıyorsunuz )
silah alabilirsiniz bazı silhlar sadece preliler için bazılarında da lv sınırı var nacak cs deki gibi önemli olan oyunu iyi oynamak ben şahsen iyi oynadımı düşünüyorum :D ama fazla da iyi deil
eğer güzel bir ortam yaratırsak çok daha fazla eğleniriz
Grafikler gayet iyi ^^ (tüm sslerim bana aittir kaynak göstermeden başka yerde yayınlamayınız) :P

-
oynayabilirim aslında yanlış hatırlamıosam knight ı satan şirket bunu satın aldı değilmi herneyse
yalnız counter da silahın nasıl alındığını unutan biri için zorlayıcı olacaktır :)
ama başlayabilirim sorun değil gerçi RAKİON gibi bir sorun var karşımda ondan vakit kalırsa girerim :)
bakalım hayırlısı :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------oynayabilirim aslında yanlış hatırlamıosam knight ı satan şirket bunu satın aldı değilmi herneyse
yalnız counter da silahın nasıl alındığını unutan biri için zorlayıcı olacaktır :)
ama başlayabilirim sorun değil gerçi RAKİON gibi bir sorun var karşımda ondan vakit kalırsa girerim :)
bakalım hayırlısı :)
-----------------------------oyuna kısa sürede alışırsın merak etme öyle günlerini vermen de gerekmiyor lv ler sadece senin uzun süre oynadını belirtmek için yani knght gibi 80lv ile 1lv vs yapıyor gibi deil herkez eşit sadece silah alımında lv biraz fark ediyor + tecrübe
msn eklersen tyfn.panxer@gmail.com daha iyi olur konuşuruz takıldın yerlerde hemen yarıma koşarım :D
birde k2 network sadece kendi serverlerini kurmak için lisans aldı yani koredeki orjinal warrock ile patch ler aynı seviyede en üst yani
lag mag diye düşünmeyin çünki oyun p2p yani aslında server ile alakası yok oyuncular arası oynanıyor bana şuanakadar ttnet onarım yapmadı sürelerde hiç lag denk gelmedi
-
süper süper herkesi bekleriz:D
-
evet warrock çok güzel bir oyun bende oynadım cok zevklı ( hep ezdım :D Kill : 1203 deaht : 391)
Ama Kotalı kullanıcıları pek düşünmeyen bir oyun oyunda 5 saat online kaldığınızda 150mb doluyordu yanlıs hatırlamıyorsam :D
-
4. level de yüzde bilmem kaç exp filandım en son epeydir bakmıyorum abi nick: cekomastik denk geliriz umarım..
-
Ben hiç warrock oynamadım ama sdfşksdkrrockla çok oynadım :P amuhahauh :))))
-
geçen delta force kurudm baktım çok bebece..Buda onun gibi insan call of duty , crysis oynadımı hiç zevk almıyor.
Bebece derken yanlış anlamayın oyun değil görünüşleri falan.Zevk vemriyor adama...ÖÖlesine birşeymiş gibi ne diyim.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------geçen delta force kurudm baktım çok bebece..Buda onun gibi insan call of duty , crysis oynadımı hiç zevk almıyor.
Bebece derken yanlış anlamayın oyun değil görünüşleri falan.Zevk vemriyor adama...ÖÖlesine birşeymiş gibi ne diyim.
-----------------------------
ya biras basit gibi ama eğer iyi bi oyunsa sarıyor yanibende panxer in teşviğiyle başladım mutluyum gerçi diğer oyunları unuttumda
üstelik herkes Türk olunca daha bi zevkli oluo
-
Gercekten Guzel Grafikleri olan bi oyun Bunu bi indireyim.. :)
-
oyun amerikanın bir birimi tarafindan yapilmisti sanirsam tam hatirlamiyorum sonra sattilar. premium falan karisti isin icine. estiriyodum bir zamanlar simdi ss leri gordum kendimden gectim :). rutbe olayi cok zevkli.