folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Warrock Oynayan Ve Oyun Meraklısı Mürid Leri Bekliyorum ^^

Warrock Oynayan Ve Oyun Meraklısı Mürid Leri Bekliyorum ^^

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar warrock oynayan herkez bilir çok güzel ve eğlenceli bir oyun , bence ilerde cs nin tahtını zorlayabilecek tek alternatif diyebiliriz

warrock daki clan sistemi ile bir warrock tahribat clan ı açabiliriz ( tabi oynayan kişilerin çok luna bağlı )

eğer bilmeyenler varsa söyleyeyim kesinnlikle denemeniz gereken bir oyun , böle canınız sıkıldığında sıkıntıya birebir ve online olması çok güzel

oyunda lv ve para ( dinar ) sistemi var  free2play  7/24 serverlere ulaşabilirsiniz  oyun parası yada bonux item yada exp arttırıcı almak için pre nizin olması gereli,  belkide premium en ucuz oyunlardan biri 5dolardan başlıyor

1-2 kendi çektim ss koyuyorum belki canınız çeker :P 

not : oyun hakkında daha fazla bilgi için  msn ekleyin yada sitesine göz atın  tyfn.panxer@gmail.com

http://warrock.gamersfirst.com/index.php

not:2  oyunda cs deki gibi sadece bombalı  yada hafif büyük yada çok büyük haritalar olarak 3ayrı sistem var

oyuna login olduktan sora hangisi isterseniz onu seçiyorsunuz ve item shopdan (her bölüm sorası exp puan ve para kazanıyorsunuz )

silah alabilirsiniz bazı silhlar sadece preliler için bazılarında da lv sınırı var nacak cs deki gibi önemli olan oyunu iyi oynamak ben şahsen iyi oynadımı düşünüyorum :D  ama fazla da iyi deil  

eğer güzel bir ortam yaratırsak çok daha fazla eğleniriz

Grafikler gayet iyi ^^  (tüm sslerim bana aittir kaynak göstermeden başka yerde yayınlamayınız) :P

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

oynayabilirim aslında yanlış hatırlamıosam knight ı satan şirket bunu satın aldı değilmi herneyse

yalnız counter da silahın nasıl alındığını unutan biri için zorlayıcı olacaktır :)

ama başlayabilirim sorun değil gerçi RAKİON gibi bir sorun var karşımda ondan vakit kalırsa girerim :)

bakalım hayırlısı :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı:
    -----------------------------

oynayabilirim aslında yanlış hatırlamıosam knight ı satan şirket bunu satın aldı değilmi herneyse

yalnız counter da silahın nasıl alındığını unutan biri için zorlayıcı olacaktır :)

ama başlayabilirim sorun değil gerçi RAKİON gibi bir sorun var karşımda ondan vakit kalırsa girerim :)

bakalım hayırlısı :)

oyuna kısa sürede alışırsın merak etme öyle günlerini vermen de gerekmiyor lv ler sadece senin uzun süre oynadını belirtmek için yani knght gibi 80lv ile 1lv vs yapıyor gibi deil herkez eşit sadece silah alımında lv biraz fark ediyor + tecrübe

msn eklersen tyfn.panxer@gmail.com  daha iyi olur konuşuruz takıldın yerlerde hemen yarıma koşarım :D

birde k2 network sadece kendi serverlerini kurmak için lisans aldı yani koredeki orjinal warrock ile patch ler aynı seviyede en üst yani

lag mag diye düşünmeyin çünki oyun p2p yani aslında server ile alakası yok oyuncular arası oynanıyor bana şuanakadar ttnet onarım yapmadı sürelerde hiç lag denk gelmedi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    süper süper herkesi bekleriz:D

Bozamaz Aramızı Yarasa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

evet warrock çok güzel bir oyun bende oynadım cok zevklı ( hep ezdım :D    Kill : 1203 deaht : 391)

Ama Kotalı kullanıcıları pek düşünmeyen bir oyun oyunda 5 saat online kaldığınızda 150mb doluyordu yanlıs hatırlamıyorsam :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    4. level de yüzde bilmem kaç exp filandım en son epeydir bakmıyorum abi nick: cekomastik denk geliriz umarım..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ben hiç warrock oynamadım ama sdfşksdkrrockla çok oynadım :P amuhahauh :))))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

geçen delta force kurudm baktım çok bebece..Buda onun gibi insan call of duty , crysis oynadımı hiç zevk almıyor.

Bebece derken yanlış anlamayın oyun değil görünüşleri falan.Zevk vemriyor adama...ÖÖlesine birşeymiş gibi ne diyim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

geçen delta force kurudm baktım çok bebece..Buda onun gibi insan call of duty , crysis oynadımı hiç zevk almıyor.

Bebece derken yanlış anlamayın oyun değil görünüşleri falan.Zevk vemriyor adama...ÖÖlesine birşeymiş gibi ne diyim. 

ya biras basit gibi ama eğer iyi bi oyunsa sarıyor yani

bende panxer in teşviğiyle başladım mutluyum gerçi diğer oyunları unuttumda

üstelik herkes Türk olunca daha bi zevkli oluo

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZiPPeR
    ZiPPeR's avatar
    Erkek
    Gercekten Guzel Grafikleri olan bi oyun Bunu bi indireyim.. :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek

oyun amerikanın bir birimi tarafindan yapilmisti sanirsam tam hatirlamiyorum sonra sattilar. premium falan karisti isin icine. estiriyodum bir zamanlar simdi ss leri gordum kendimden gectim :). rutbe olayi cok zevkli.

a fix for grace
Toplam Hit: 3516 Toplam Mesaj: 14