folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Warwalking Wireless Kayseri Turu

Warwalking Wireless Kayseri Turu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

Agustos ayinda WiFi-TURK.com olarak Kayserideyiz. GPS alici ve Omni/Yagi antenlerimizle Kayseride Wardriving yapacagiz.

Bize katilmak isteyen müridler lütfen bildirsin, onlarada Omni ve Yagi anteni ayarlamaya calisalim.

Ayrıntılı bilgi için : http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=182 

Not: Grup sorumlusu G-Turk  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Egerki arabasi olan varsa, tam süper olacak...

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Mardin'e ya da Diyarbakır'a geldiğiniz de haberim olsun. Arabam yok ama şehiriçi otobüsleriyle gezdiririm sizi :)

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Araba olsaydi yanina gelirdik kürdo.. agustos ayinda havaya dogru bak, belki görürsün sinyalleri :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

izmire de gelin lan :D

chipsetim kıllatıyo bi çözüm üretek :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca boşuna kasma ben söyleyim sana yerleri :)

öncelikle meydanda, iskenderin içinde ve çaprazında çekio...

kayseriparkın içerisinde şifresiz ve 2 mbit bağlantı var...

Onun haricinde parkın üst katında, özsütün oraya oturup test ettiğimde, oradaki dükkanların wirelesslarını bulabiliyorsun ama zaten 2 mbit bağlantı kayseriparkda...

Meydanda öğretmen evinin arka tarafında öğretmen evinin bahcesinde çekiyor ama verici uzakta ve yukarlarda bi yerlerde, devamlı kopma yaşanıyor...

Öğretmen evinde ttwinet var ama paralı biliosunuz şerefsizler...

Zincidereye cıkarken, talasın yukarısındaki seyir restoranın wireless tesisatını ben çektim 3 kilometre menzilli 7 tane Dış cepe omni directional anten var, 2mbit bağlantı gidin sömürün, her yerde çeker...

Seyirin wirelessı taa talasın içindede çekiyor, fakat elinizde sağlam anten yoksa göremezsiniz...

Fakültenin içerisinde, fen edebiyatın kantinde, mühendisliğin kantinde, kütüphanenin içerisinde çekiyor ve ücretsiz, Mühendisliğin içerisinde her kattaki muh1 den muh9 a kadar olan ssidler var ama bağlanamazsınız, çünkü öğrenci olup username ve passwordunuzu bilgi işlemden onaylatmanız lazım...

Gene mühendisliğin etrafında, wirelesslar var fakat, bağlanamadı hatası alırsanız dns olmadsığındandır.. 10.70.8.1 den 254 e kadar ip alın, ağ maskeside .8.1 de dns server olarakda 10.1.8.2 yaparsanız bağlanırsınız,

Özellikle tubitakdan, odtuden, diğer üniversitelerden fln pardus cdsi fln cekecekseniz, 100 mbit hızında çekersiniz üniv içinden haberiniz olsun ;)

Ben sizin yerinize 1 senedir yapıom elimde pocket pc, siz yapmayın die :P

Boşuna fantazik işler yapmayın, gidin kayseri parkda sinemaya fln gidin, harcayacağınız benzine...

Bu arada sinemanın içinde çekmio haberiniz olsun :)

Lan ne lüzumsuz adamım a.k...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    develiden de çekecekmi yoksa kayseriye mi gelcez arada küçük bi erciyes var olaya fransız kalmayalım bizde katılalım yaf

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    ah güzel kayseri öçzledim kayseriyi neler değişmiş kayseri de  wireless bile gelmiş:) rene senin internetini kullanmak içöin gerekli olan anten öçzelliği nedir? orayı pek anlayamadım doğrusu? açöıklarsan yaptıgın işi çöok sevinirim çöok merak ettim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

rene sen kac yildir erciyeste okuyon bilmiyorum ama eger PDA varsa sende güzel, onunlada scan yapilip google map'de koordinatlari verebiliyorsun.

Simdi niye bunu yapiyoz? burdan katilan olur belki, hem ortam olmus olur, hemde güzelcene google earth üzerinde görebilcen, kayseride nerede Wireless agi var.

senin yazdigin yine iyi oldu ama, oralarada ugramaya calisiriz..niye kayseri? yurt disindan kayseriye geliyoruz, memleket orasi :D
    pastirma cekti simdi canim :P

sen katilacakmisin?

Waldez, valla abi her hafta sonu söyle toplanip  cikip gitsek,  öyle düsündük yani, sende laptop varmi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

rene sen kac yildir erciyeste okuyon bilmiyorum ama eger PDA varsa sende güzel, onunlada scan yapilip google map'de koordinatlari verebiliyorsun.

Simdi niye bunu yapiyoz? burdan katilan olur belki, hem ortam olmus olur, hemde güzelcene google earth üzerinde görebilcen, kayseride nerede Wireless agi var.

senin yazdigin yine iyi oldu ama, oralarada ugramaya calisiriz..niye kayseri? yurt disindan kayseriye geliyoruz, memleket orasi :D
    pastirma cekti simdi canim :P

sen katilacakmisin?

Waldez, valla abi her hafta sonu söyle toplanip  cikip gitsek,  öyle düsündük yani, sende laptop varmi?

-----------------------------

1. hocam şu sıra kayseride değilim, ankaradaim doğal olarak orada olamayacağım...

2. 1 senedir kayserideim...

3. Lapoptda var Pda da var ama, benim için gereksiz bi olay etrafta wireless taramak çünkü,

Ben internete girdiğim andan itibaren msn ve tahribat a bağlanmam lazım, etraftaki hiç bir wireless'ada güvenemem, ondan dolayı girmem wirelessada netede kendi evimdeki wirelessdan başka, işin ucunda tahribat var çünkü..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    ya bende hp6915 var nasıl oluyo o google den etraftaki wireless ları görmek hoca açıklarmısın.merak ettim bende yapmak istiyoruım.
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 13