folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Warzone İçin Toplanalım

Warzone İçin Toplanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Bir an Warzone 2100 mü ? diye düşündüm.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Warzone Oyun içi nick: Stranger#4984989

Battle Pass de bitti 5 gün sonra abkalım ne olacak, bu arada bu sezon geçişleri için yaptıkları atraksiyonlar on numara oluyor, cold war ı warzone içinde tanıttılardı bi çok oyuna bedeldi o sahneler... Güzel oyun. Hala pubg oynayanlar da ne bileyim :S

dcpromo tarafından 16/Nis/21 22:20 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Gharzvog#2143

benim de battle tag. Varsa oyunda olan oynayalım bir kaç el

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Depredator#21428

Yukarıdaki battletag id benim ekleyin, biz sürekli akşamları @Blacksea34'le oynuyoruz.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Oxygène#4036046

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    dcpromo bunu yazdı

Battle Pass de bitti 5 gün sonra abkalım ne olacak, bu arada bu sezon geçişleri için yaptıkları atraksiyonlar on numara oluyor, cold war ı warzone içinde tanıttılardı bi çok oyuna bedeldi o sahneler... Güzel oyun. Hala pubg oynayanlar da ne bileyim :S

ekran kartı yok ki milletin bunu oynasın. Bende gtx 1080 var HIGH'da 40 fps falan alıyorum. Dedim öperim böyle oyunu, HIGH'da oynayamayacaksam silerim gider :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

ekran kartı yok ki milletin bunu oynasın. Bende gtx 1080 var HIGH'da 40 fps falan alıyorum. Dedim öperim böyle oyunu, HIGH'da oynayamayacaksam silerim gider :D

3K serisi kart al hocam ozaman :D Ben 1050TI Custom ayarlarda 50-60 arası FPS ile oynuyorum. 250 FPS pubg yerine 50 FPS Warzone tercih ederim. Sırf sezon geçişlerindeki atraksiyon bile yetiyor. Amma ki tabi tercih meselesi.

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    dcpromo bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

3K serisi kart al hocam ozaman :D Ben 1050TI Custom ayarlarda 50-60 arası FPS ile oynuyorum. 250 FPS pubg yerine 50 FPS Warzone tercih ederim. Sırf sezon geçişlerindeki atraksiyon bile yetiyor. Amma ki tabi tercih meselesi.

Ha yok ben oyun zevki olmayan birisiyim. Sadece Diablo3 oynuyorum ana olarak, onun yanında işte 1oynarsam 1 saat csgo falan :D

3K serisi kart için bi yükseldim ancak herşeyim ışıklı mışıklı asus olduğu için zamanında 4k verdiğim gtx1080 yerine gidip asus rog rtx 3080'e 16k vermek hiç mantıklı gelmiyor, gidersem yurtdışına falan kolumun altına sokar 1 tane getiririm belki :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    dcpromo bunu yazdı

Ha yok ben oyun zevki olmayan birisiyim. Sadece Diablo3 oynuyorum ana olarak, onun yanında işte 1oynarsam 1 saat csgo falan :D

3K serisi kart için bi yükseldim ancak herşeyim ışıklı mışıklı asus olduğu için zamanında 4k verdiğim gtx1080 yerine gidip asus rog rtx 3080'e 16k vermek hiç mantıklı gelmiyor, gidersem yurtdışına falan kolumun altına sokar 1 tane getiririm belki :D

Giderken kendi 1080 ini de götür 2. ele değerinde verirsin hocam :D 3080 falan artık TR simulasyonu için hayal oldu. 

next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

KaanBey#21562

Toplam Hit: 2753 Toplam Mesaj: 21
cod