folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder WAT İle Amerikaya Gidenler Gitmişler Gidecek Olanlar?

WAT İle Amerikaya Gidenler Gitmişler Gidecek Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle merak ettiğim başvurular ne zaman son buluyor ve bankalar maliyetler için öğrencilere kredi sağlıyorlar mı? Ek olarak bir de şirket önerisinde bulunabilirmisiniz? Şundan uzak dur bu iyidir gibisinden yahut ben gittim memnun kaldım v.b

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

öncelikle kredi başvurusu için 500 tl lik bordro mu ne diyolar..işyerinden alınık onunla 5-6 milyar çekebiliyosun

başvuruların sonu ne zaman bilmiyorum ama hala devam ediyo sanırım

global vizyon u hep duydum

eğer kredi çekip nasıl olsa orda para kazancam die gidiyosan hiç gitme..çünkü işler garanti değil...her an götü açıkta kalabilirsin...yaptığın işten sıkılırsın...şirket seni yarıyolda bırakır...sonuçta hiçbi şirkete güven olmaz onlarda para-ticaret peşinde demek istediğim iki ucu boklu değnek hesabı kalırsın ortada...ama diosan ki benim peder firavun gibi adamdır her yoldan bana para çıkarır ozaman git...zaten para kazanırsan pedere geri ödersin..ama kredi de aynısı olmaz

bunlar kötü yönleriydi gidip de para kazanamadan gelenler çok..onlarda orda yeyip geliyo...ben olsam kredi çekip de gitmezdim..zaten öle de yaptım...yazın para kazanıp para biriktirip herşeyi tiko halledersen git derim ben

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

bu müride sor;

http://www.tahribat.com/Murit-azizsenel55/

geçen sene gitti bu yılda gidiyor şirket falan işlerinde yardımcı olur.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Kardeş bak ben hemen sana söyleyim son bir kaç aydır deli gibi gitmenin yollarını arıyorum bunlara WAT dahil. Ama şuan Amerika'da olan görüştüğüm insanlar WAT mantığıyla gidip geleceksen sakın gelme burada iş bulmak çok zorlaştı diyorlar... O konuda şuan en müsait yerleri Alaska'ymış ki günde 8 saat ve üzeri balık ayıklıyorsun... Rezil bir iş ama parası güzelmiş.

Ben Alaska'ya 2 yıldır gidip gelen birisini tanıyorum söylediği Alaskaya para biriktirmek isteyen ve eli sıkı olan çalışkan insanlar gitsin şeklinde... Diğer türlü iş bulmakta zor geçinmekte dediler... Ki kiraları falan bile araştırıyorum uçuk rakamlar.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Takipteyim. Alaskaya gitmeyi düşünüyorum bende.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

madem bu kadar heveslisi var toplaşıp gidek :) şirkettende grup indirimi isteriz

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Buyur hocam herşey yazılı:

http://www.dikkat.org/2011/01/work-and-travel-wat.html

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 7