@W.Cn Mail Adresim Açılmıyor..
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Sizin de başınıza geldi mi ? bugün maillerimi kontrol edeyim dedim..Girmiyor..
Oturum açma engellendi ....@w.cn ile oturum açma şu nedenlerden biri dolayısıyla engellendi:
- Birisi çok fazla kez yanlış parola girdi.
- Bu ID için bir kuruluş üzerinden kaydolduysanız, henüz hesabı kullanamayabilirsiniz.
Başka kimin başına geldi bu olay ? :|
hacı senn facebookta grubun var mı :D aynı sorunu görmüştüm birinde -
ulan benimde açılmıyor kafayı yiyordum.kendi kendime delirdim acaba trojan yedik ibnenin biri şifreyi değiştirdi diye.genel olduğunu görünce rahatladım.niye böyle bir sorun oldu ki?
-
yanlış bilmiyorsam eğer w.cn uzantılı mail adresleri şahsa ait ve anlaşıldığı üzere bu şahıs belki kalıcı belki de geçici olarak mail adreslerimizi kapatmış.
benim mailimde açılmıyor.
edit : hatta hatırlayanlar olucaktır bir arada maillerimize ulaşamıyorduk. sadece msn açıyordu. sonradan düzelmişti.
önemli : eğerki sürekli olarak w.cn uzantılı mail kullanan varsa mail adresini değiştirsin. görüldüğü üzere ne zaman ne olucağı belli değil.
-
s*kerler böyle hizmeti. 3.-4. büyük sorunu @w.cn li adreslerin. Daha öncedende kapanmalar vs yaşanmıştı.
Bugun bende hotmail.com.tr uzantılı aldım bi mail kafam rahat etsin. Olan kişi listesine ve bi kaç önemli maile oldu.
-
yassun bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
Sizin de başınıza geldi mi ? bugün maillerimi kontrol edeyim dedim..Girmiyor..
Oturum açma engellendi ....@w.cn ile oturum açma şu nedenlerden biri dolayısıyla engellendi:
- Birisi çok fazla kez yanlış parola girdi.
- Bu ID için bir kuruluş üzerinden kaydolduysanız, henüz hesabı kullanamayabilirsiniz.
Başka kimin başına geldi bu olay ? :|
hacı senn facebookta grubun var mı :D aynı sorunu görmüştüm birinde
-----------------------------Yok hocam grubun felan :) face kullanmiyorum bile :)
Ayrica Arkadaslar sunlari da belirteyim..
SORUN MICROSOFT KAYNAKLI SANIRIM..
YENİ BİR @W.CN'Lİ MAİL ALMAYA CALİSTİM. ALDİM, VE HOTMAİL.COM DAN GİREBİLDİM..
YA MICROSOFT ESKİ @W.CN'Lİ MAILLERI ENGELLEDI YADA BU DOMAIN KIMIN ELINDE ISE ADAM MAIL ADRESLERINI SIFIRLADI..
Büyük yazdim ki dikkat ceksin :)
-
Bende hiçbir sorun yok msne de giriyor inboxa da.
-
izzmarit bunu yazdı:
Bende hiçbir sorun yok msne de giriyor inboxa da.
-----------------------------@w.cn kimsede girmezsen sende nasıl giriyor :|
-
cuneyd bunu yazdı:
YA MICROSOFT ESKİ @W.CN'Lİ MAILLERI ENGELLEDI YADA BU DOMAIN KIMIN ELINDE ISE ADAM MAIL ADRESLERINI SIFIRLADI..
-----------------------------https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=w.cn
-
Open sign-up for w.cn
This domain is currently not activated for open membership. Contact the webmaster of w.cn expressing your interest to have your e-mail account @w.cn.
Sen nasıl aldın ?
-
-
benimkide açılmıyo. ilginç.
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=w.cn
-
Open sign-up for w.cn
This domain is currently not activated for open membership. Contact the webmaster of w.cn expressing your interest to have your e-mail account @w.cn.
Sen nasıl aldın ?
-----------------------------Tıkla sende al hocam :) gayet normal bir sekilde yeni bir @w.cn'li mail adresi alabildim..Hotmail.com'dan da oturum açabildim :)
ama eskiler de hala sorunlar var..
-