W.Cn Uzantılı Mail
-
Hocalar bildiğiniz üzere eskiden bu tarz MSN adresleri kullanmak modaydı ve ben de vakti zamanında almıştım bir @w.cn uzantılı mail adresi.
Bu MSN bi Outlook oldu arayüz değişti falan derken bir yığın iş çıkardılar başıma.
Şimdi belki de en az 100 tane servise bağlı olan @w.cn uzantılı mail adresim hiç bir şekilde mail almıyor.
Mail göndermeyi denedim, gönderiyor ama, gönderdiğim hesap maili yanıtladığında "Mail Delivery Subsystem" tarzı iletilemedi diye bir geri dönüş oluyor. Eski mailler falan da silinmiş durumda.
Eski mailleri geçtim, şimdiden sonra o hesaba gelen mailleri nasıl görürüm, onun derdine düştüm. Var mı yardımcı olacak?
-
benim de warezlike.com şeklinde aldığım bi hotmail hesabım vardı. twitter ondaydı mail alamadığım için twitterin şifresini de geri alamıyorum. :(
-
benimde crazy_boy_35@w.cn diye bir mailim var takipteyim. İş görüşmelerinde mail alamadığım için veremiyorum iletişim maili olarak :D
1234567B tarafından 06/Ara/14 10:34 tarihinde düzenlenmiştir -
1234567B bunu yazdı
benimde crazy_boy_35@w.cn diye bir mailim var takipteyim. İş görüşmelerinde mail alamadığım için veremiyorum iletişim maili olarak :D
hocam işveren olsam böyle iletişim maili veren adamı camdan atarım :D
-
TheKorsans bunu yazdı1234567B bunu yazdı
hocam işveren olsam böyle iletişim maili veren adamı camdan atarım :D
:D
-
başlığı görünce duygulandım
-
bildigim kadariyla mail sunucusu kapandi mailler yalan oldu:)
-
Gelen hata mesajının headerını yapıştır bakalım.
-
TheKorsans bunu yazdı
benim de warezlike.com şeklinde aldığım bi hotmail hesabım vardı. twitter ondaydı mail alamadığım için twitterin şifresini de geri alamıyorum. :(
edit
buruksu tarafından 06/Ara/14 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
buruksu bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
edit
edit :yanlış anlaşılma
-
buruksu bunu yazdıburuksu bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
edit
edit :yanlış anlaşılma
dediğinden hiçbişey anlamadım hocam ama :D