Wds Kurulumu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Elimizde bir tane EnGenius outdoor access point,  bir tane de D Link DWL 2100AP   access point var.  Dışarıda olan EnGenius AP den  içeride olan D Linke Kablosuz yayın vermek istiyorum.  D Link in arayüzünde  wds+ap olarak ayar yapıp  engenius un mac adresini kaydediyorum. ama bilgisayardan bir türlü d link e bağlanamıyorum. var bir yerde yanlış ama çözemedim.  WDS kurulumu yapan arkadaşlar var mı ?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

püe kimse bilmiyor mu ?

sorumu değiştiriyorum..  markaları farklı iki ap arasında wsd kurulumu olur mu ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

tamam soruyu tekrar değiştiriyorum.

Airties WAR-141 kablosuz modem  üzerinden  D-link 2100 ap bağlantısını kuruyorum. modemin mac id sini D Link e,  D Link in mac id sini modeme tanıttığın zaman sorunsuz bağlanıyor. Yalnız bu sefer modem devre dışı kalıyor sadece D link üzerinden yayın veriyor. Her iki aletten de yayın alacağım sistem nasıl yapabilirim ki ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

WDS  bağlantı wpa şifrelemede sorun çıkartıyor. web şifrelemeye dönüyoruz mecburen.

Her iki aletin de SSID leri aynı olmalı imiş
    Wep şifreleme yapmak lazım imiş
    mac id lerin birbirine tanımlı olması lazım imiş
    bir de Varsayılan ağ geçidine modem ip si giremek gerek imiş. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Bir WDS kurulumunun daha sonuna geldik. Emeği geçen benjamine teşekkür ediyorum. Bari birinin işine yarasın

Bu ne lan kendim çaldım kendim oynadım :|

gidelim benjamin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

:D:D İnsanlık ölmüş.Nowalgin den tahribata katkı ((:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir WDS kurulumunun daha sonuna geldik. Emeği geçen benjamine teşekkür ediyorum. Bari birinin işine yarasın

Bu ne lan kendim çaldım kendim oynadım :|

gidelim benjamin..

:P iyi oldu ama bişeyler öğrendim, 

bende su masa ustundeki pencereleri gruplayip Tasiyabilen bir programi bulursam harika olacak, hemen postu guncelleyeceğim. XF

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

yetisememisiz :)

ama farkli markalar oldugu icin kopma sorunu ile karsilasicaksin. yazdiklarinin haricinde ayni kanaldan calismalarida gerekiyor

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

demirci bunu yazdı:

yetisememisiz :)

ama farkli markalar oldugu icin kopma sorunu ile karsilasicaksin. yazdiklarinin haricinde ayni kanaldan calismalarida gerekiyor

edit: SSID lerin ayni olmasi gerekmiyor :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

hocam ssid farklı yaptım olmadı. ama tekrar deneyeyim  ap den ap ye yazarım artık buraya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Evet aynı model access pointler arasında WDS olayı tamamdır. SSID lerin aynı olması gerekmiyormuş sahiden. ama WEP şifrelemeyle sorun çözülüyor WPA desteği yok. en azından D link te öyle. mac id lerin birbirine tanımıyla iş tamam.

Toplam Hit: 2552 Toplam Mesaj: 11