WEB
-
hazırcılık degıldı bıraz bılgı almak ıcındı verılen bılgıler ıcınde tesekur ederım :)
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
hazırcılık degıldı bıraz bılgı almak ıcındı verılen bılgıler ıcınde tesekur ederım :)
-----------------------------estag. kişisel algılama.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------piratekadir bunu yazdı:
RootB nin PHP rüzgarı konusu var istersen oraya bakabilirsin...
-
Google amcaya html dersleri html e giriş fln diye arattır çıkanları oku anlarsın zaten hemen
-
VBDream bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------piratekadir bunu yazdı:
RootB nin PHP rüzgarı konusu var istersen oraya bakabilirsin...
-----------------------------Sanmıyorum arkadaş HTML e başlaması lazım önce.İleride uğrar inş :D
-
Sonuç: Tahribatda bir kişiden birşey istemeden önce araştır kendin yapmaya çalış yapamadığın yerde yardım iste herkes yardım eder
yenisin bilmemen doğal onun için burda konuşanlar genel konuşuyor seninle alakalı değil hocam
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Sonuç: Tahribatda bir kişiden birşey istemeden önce araştır kendin yapmaya çalış yapamadığın yerde yardım iste herkes yardım eder
yenisin bilmemen doğal onun için burda konuşanlar genel konuşuyor seninle alakalı değil hocam
-----------------------------naber :)