Web Developer Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

web develoveper dediğin adamlara Türkiye'de yapılan işkenceyi başka ülkede yapıyorlarsa namerdim. Html , javascript css tarzı şeyler için tasarımcı bulun onla ortak çalışsınlar. Yoksa programlama işinin kaşarlanmışları program yazacaklarına tasarımla vakit kaybederler ve kalite düşük olur

Hocam html javascript ve css konusunda bilgili diyor. Yani neyi ne olduğunu bilen diyor ilanda. Sanmıyorum ki hem front hem back end coder arasınlar. E-ticaret işi ciddiyet ister.

Bu arada bir ilan gördüm böyle saçma birşey olamaz.

Microsoft DOT.NET

JAVA TOMCAT

PHP ZEND Yii

Akıllarına ne gelirse yazmışlar...

http://www.yenibiris.com/ilan/atilim-universitesi/yazilim-uzmani/388707?q=php&sayfa=3

türkiyede genel olarak ilanların hepsi böyle 4 4 lük adam arıyorlar her bi boku yapıcak joker eleman.

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Yeni başlayan birisi için bence daha iyi olur kötüyse bile kötüden başlayınca iyilere geçiş daha iyi olur tecrübe edinir . Hem benim yanıma gelen kişiyle pek sorun olmaz diğer bölümlere bişey demek bana düşmez :)

:) aslında doğru diyorsun girsinler görsümler bi konya neredeymiş :) şaka bi yana bana sağlam kazık atmışlardı. Neyse sen yanına gelen elemana sahip çık hocam;)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Freelance senior lazım olsada işleri halletsek :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Gecen bir arkadasim beni aradi bir yazilim sirketonde ise baslamis Ve bir yazilim yaptirmak istediklerini soyledi. Dedim sakamisiniz:) nasil bir firma o hem yazilim sirketi hem yazilim yapamiyor. Firmanin adini verince tutulup kaldim. bu hesaptan disaridan is yaptirmak isterseniz bir pm uzaktayim:)

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 15