Web Masterlar Ve Yazılımcılığa Yeni Bir Boyut Getiriyorum Müşteri Çözümleri
-
çok zahmetli iş müşterinin kriterlerini alamk daha kolay çünkü müşteriden ne geleceği bilinmez süpriz birşey çıkabilir ek olarak uğraşırsın
-
Nvidia bunu yazdı
çok zahmetli iş müşterinin kriterlerini alamk daha kolay çünkü müşteriden ne geleceği bilinmez süpriz birşey çıkabilir ek olarak uğraşırsın
onunda yöntemi var hocam önce talepleri alırsın sonra siteni açarsın :) fiyat çıkartırsın hatta belki eklemeler bile yaparsın ticari zekayı çalıştırırlarsa of of :D
-
mycity = merdivenaltı :) la git simit sat bozma webmaster piyasasını.
-
Fikri farkı algılamışım ama yinede bir çözüm değilki :) sonuç olarak pazar'da sabit bir ürün satmıyoruz adı sabit Web Sitesi ama içeriği bambaşka, her müşteriye bu şekilde gidilemez pazarlama açısından düşündüğünde müşteriyi bu şekilde zor ikna edersin. söyledim bu daha küçük bütçeli müşterilerde hızlı çözüm için faydalı.
-
sezeruludag bunu yazdı
Fikri farkı algılamışım ama yinede bir çözüm değilki :) sonuç olarak pazar'da sabit bir ürün satmıyoruz adı sabit Web Sitesi ama içeriği bambaşka, her müşteriye bu şekilde gidilemez pazarlama açısından düşündüğünde müşteriyi bu şekilde zor ikna edersin. söyledim bu daha küçük bütçeli müşterilerde hızlı çözüm için faydalı.
Yok hocam :) doğru algıladın oradakiler sadece örnek bunu anlatmak çok güç siz zeki insanlarsınız nasıl bukadar basit bir kavramı çözemiyorsunuz hiç anlamadım gitti. .:(
-
yokmu anlayan yaw :D
-
Holy den yorum bekliyorum :(
-
senin aradığın bu http://www.sitestar.cn :) tek sorun türkçeye çevirmen gerekiyor. Birde lisans davası var o basit bir şekilde kırılır dosyalarda zend fln yok.
-
Mycity bunu yazdı
Holy den yorum bekliyorum :(
1 ayda en az 4 kisi geliyor
Hazir sablonlarla site yapalım panel oyle böyle vs vs
HoLyCat tarafından 11/Tem/13 22:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ManiakRhifat bunu yazdı
senin aradığın bu http://www.sitestar.cn :) tek sorun türkçeye çevirmen gerekiyor. Birde lisans davası var o basit bir şekilde kırılır dosyalarda zend fln yok.
yok hocam bu deil ya :(