folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Masterlar Ve Yazılımcılığa Yeni Bir Boyut Getiriyorum Müşteri Çözümleri

Web Masterlar Ve Yazılımcılığa Yeni Bir Boyut Getiriyorum Müşteri Çözümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok zahmetli iş müşterinin kriterlerini alamk daha kolay çünkü müşteriden ne  geleceği bilinmez süpriz birşey çıkabilir ek olarak uğraşırsın

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

çok zahmetli iş müşterinin kriterlerini alamk daha kolay çünkü müşteriden ne  geleceği bilinmez süpriz birşey çıkabilir ek olarak uğraşırsın

onunda yöntemi var hocam önce talepleri alırsın sonra siteni açarsın :) fiyat çıkartırsın hatta belki eklemeler bile yaparsın ticari zekayı çalıştırırlarsa of of :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

mycity = merdivenaltı :) la git simit sat bozma webmaster piyasasını.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Fikri farkı algılamışım ama yinede bir çözüm değilki :) sonuç olarak pazar'da sabit bir ürün satmıyoruz adı sabit Web Sitesi ama içeriği bambaşka,  her müşteriye bu şekilde gidilemez pazarlama açısından düşündüğünde müşteriyi bu şekilde zor ikna edersin. söyledim bu daha küçük bütçeli müşterilerde hızlı çözüm için faydalı.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

Fikri farkı algılamışım ama yinede bir çözüm değilki :) sonuç olarak pazar'da sabit bir ürün satmıyoruz adı sabit Web Sitesi ama içeriği bambaşka,  her müşteriye bu şekilde gidilemez pazarlama açısından düşündüğünde müşteriyi bu şekilde zor ikna edersin. söyledim bu daha küçük bütçeli müşterilerde hızlı çözüm için faydalı.

Yok hocam :) doğru algıladın oradakiler sadece örnek bunu anlatmak çok güç siz zeki insanlarsınız nasıl bukadar basit bir kavramı çözemiyorsunuz hiç anlamadım gitti. .:(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yokmu anlayan yaw :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Holy den yorum bekliyorum :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

senin aradığın bu http://www.sitestar.cn :) tek sorun türkçeye çevirmen gerekiyor. Birde lisans davası var o basit bir şekilde kırılır dosyalarda zend fln yok.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Holy den yorum bekliyorum :(

1 ayda en az 4 kisi geliyor

Hazir sablonlarla site yapalım panel oyle böyle vs vs

HoLyCat tarafından 11/Tem/13 22:10 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ManiakRhifat bunu yazdı

senin aradığın bu http://www.sitestar.cn :) tek sorun türkçeye çevirmen gerekiyor. Birde lisans davası var o basit bir şekilde kırılır dosyalarda zend fln yok.

yok hocam bu deil ya :(

Toplam Hit: 3369 Toplam Mesaj: 34