folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Web Sayfanin Bir Kismi Sabit Bir Kismi Degisebilir Nasil Olcak?

Web Sayfanin Bir Kismi Sabit Bir Kismi Degisebilir Nasil Olcak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

evt simdi olay sudur

bi grubun ismine tiklayinca onun sayfasi açiliyor ve onun mp3u çaliyor güzel

sonra altinda menu olcak : biografi | diskografi | hede hodo

biri gircek diskografiye tiklicak sayfa degisecek ama ben mp3 kismi yenilenmesin istiyom yoksa sarki durur

bunu iframe ile yapabiliriz galiba ama önerilmeyen bi teknik

baska nasil yapabilinir ajax duydum biraz açin bakalim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    iFrame kullanarak tasarıma da iyice gömersen farkedilmeyecek şekilde uydurursan gayet çakma Ajax gibi olur :P Ama yok illa Ajax diye tutturduysan tülücüğüm birazdan biri e-kitap filan verir.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    http://jsindir.com/goster/1152 şu zımbırtı rahatlıkla işini görecektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Real-Kurd'un dediği gibi iframe ve table leride kullanarak yapabilirsin bunu. Yalnız ajax dadaha iyisinide yapabilirsin

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

aquamp player olur. frame kullanıo ama göze batmıo.

http://img388.imageshack.us/img388/8303/radyonungorunumu8mz.png

eğer olur diosan anlatımını yapabilirm. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    css kullanarak yapıyolar,hani şu sitelerin tepesinde köşede oluo ya sabit bi fiyonk gibi bişi onlarla aynı olay...

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ya işte ajax xmlhttprequest ile çok rhat yaparsın. Böle loadingli modingli şık bişi olur. Beceremessen yaz yardımcı olak

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------
    css kullanarak yapıyolar,hani şu sitelerin tepesinde köşede oluo ya sabit bi fiyonk gibi bişi onlarla aynı olay...

oha css ile ne alaka. Örnek gösterebilirmisin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Oha :D ben başlığa cvp yazdım prdn :D mp3 için deildi o yandaki sabit grafiklerle ilgili yazdım ben.O yazdığı şeye çözüm hiç görmedim :D oluyodur ama...

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    siteyi php kodlarsan zaten bi sayfayı sadece tek sayfa olarak yazmazsın onu parca parca yazarsan sayfa sabit durur sadece değişmesi gereken yer değişir.. inculade ile yapabilirsin bunu..

if else while vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İstenilen şey bi yerde mp3 çaların sabit durması yani sürekli çalması. O yüzden php include felan işe yaramaz. iframe ile de amelesel olur.

hatta ajaxla yapmakda saçma bunu. eğer yaparsan grup bilgilerini ajaxla yükleyeceksin muhtemelen ama aslında sayfa yapısına yüklenmemiş olucak o yüzden sayfalandırma olayı felan yapamayacaksın ya da javascript ile içinden element felan seçemeyeceksin. O yüzden çözümü tülaya yazdığım gibi buraya da yazıyorum frameset kullanınız. sayfayı 2 frameye ayırınız alttaki frame küçük olur bordersız. oraya yüklersin mp3 çaları. mis

Zimbabwe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

İstenilen şey bi yerde mp3 çaların sabit durması yani sürekli çalması. O yüzden php include felan işe yaramaz. iframe ile de amelesel olur.

hatta ajaxla yapmakda saçma bunu. eğer yaparsan grup bilgilerini ajaxla yükleyeceksin muhtemelen ama aslında sayfa yapısına yüklenmemiş olucak o yüzden sayfalandırma olayı felan yapamayacaksın ya da javascript ile içinden element felan seçemeyeceksin. O yüzden çözümü tülaya yazdığım gibi buraya da yazıyorum frameset kullanınız. sayfayı 2 frameye ayırınız alttaki frame küçük olur bordersız. oraya yüklersin mp3 çaları. mis

Ama sanırım tülü sadece bir mp3  çaların sabit durmasını kastetmemiş. Örneğin Haluk Levent'in bir parçasının altında o parçanın ya da o sanatçının bilgilerinin linkleri var. Ekrana yazdırmak istediği şey linklerin gittiği bilgiler ve bu bilgiler ekrana gelirken de o mp3 ve çalan mp3 sabit kalacak. Gerçi senin çözümün de mantıklı ama biraz daha teferruatlı gibi geldi bana.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 3437 Toplam Mesaj: 16