Web Şifresi Kırmak Yardım
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
dead_march bunu yazdı:
ben wpa kırmak istiyorum ama kıramıom yardım
-----------------------------bende senin kafanı kırmak istiyom ama kıramıyom yardım :D
edit: şaka kardeş şaka, kızma ;)
-----------------------------BackTrack Linux .. işinizi görebilir mi :| cod yazmaktan üşenmeyen davransın klavyesine :)
-
Bence şanşını dene sor bi.Olmazsa Cain%Abel diye program var onu dene.Wpa ise elinde wordlist varsa cain abelde dene
-
Amd-x bunu yazdı:
elfkrc bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bende senin kafanı kırmak istiyom ama kıramıyom yardım :D
-----------------------------BackTrack Linux .. işinizi görebilir mi :| cod yazmaktan üşenmeyen davransın klavyesine :)
-----------------------------hocam gereken lere benim linux mint e yüklesek olmamı zaten donanım problemi çekiyorum bide türkçe desteği problemi çıkmasın
-
dead_march bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
elfkrc bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------hocam gereken lere benim linux mint e yüklesek olmamı zaten donanım problemi çekiyorum bide türkçe desteği problemi çıkmasın
-----------------------------http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=706
zamanında WPA kırdım hocam. Çok işime yaradı :)
wi-fi türkten iyi şeyler bulabilirsin alternatif olarak google'da derinlemesine bir araştırma yap .. okumaktan sıkılma
ayrıca ya-gı anten olacak ki sağlam olsun işin .. Net stlumber yazılımınıda kullan ne kadar wifi var hepsini ekranda ..
takıldığın birşey olursa yardımcı olurum ama bana ne olur linux deme .. :D küstüm ( koca sistem arşivim silindi tek tıkla :| o yüzden ) ben bir daha barışmam sadece temelde bilgi verebilirim :)