Web Site Hızlandırma Optimize Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bende konuyu dağıtmadan başka birşey sorayım:

Sayfanın ilk yüklenmesini bekleme süresi nasıl kısaltılır. Sayfa açılmaya başlayınca hızlı servis ediliyor ancak ilk veri gelmeye başlama süresi yüksek. TTFB (time to frst byte) mi diyoruz ne diyoruz. 

Developer console'daki Network bölümündeki en üst kalem. Tahribatta 200ms civarındayken benim server'da 1,2sn civarına kadar yükseliyor.

apache+nginx(caching) olarak kullanıyorum, wordpress'te super cache var.  Sunucu digitalocean, lokasyon frankfurt. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

NoktaliVirgul tarafından 03/Ağu/16 08:36 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Bende konuyu dağıtmadan başka birşey sorayım:

Sayfanın ilk yüklenmesini bekleme süresi nasıl kısaltılır. Sayfa açılmaya başlayınca hızlı servis ediliyor ancak ilk veri gelmeye başlama süresi yüksek. TTFB (time to frst byte) mi diyoruz ne diyoruz. 

Developer console'daki Network bölümündeki en üst kalem. Tahribatta 200ms civarındayken benim server'da 1,2sn civarına kadar yükseliyor.

apache+nginx(caching) olarak kullanıyorum, wordpress'te super cache var.  Sunucu digitalocean, lokasyon frankfurt. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

ben super cache kullanınca sitedeki resimler gelmiyor ? neden kaynaklanabilir hangi ayarı yanlış yapıyorum anlamadım.

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

WP için super cache kullanıyorum ancak hala düzeltilmesi gereken başlık altında tarayıcı ön bellekleme özelliğinden yararlanın çıkıyor.

Ayarlarını netten bakarak yaptım ancak olmadı mı acaba? Bilen bi ses etse?

Bir de oluşturulmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını kaldırın diyor. Kendi verdiği düzeltilmiş dosyları atınca sitesinin ağzı yüzü yamuluyor. Bom boş dosya veriyor. Manuel yapabilecek kadar bilgim yok. Yani hangisi işe yarıyor hangisi gereksiz bilmiyorum. Bunun için eklenti var mı veya yardım edebilecek?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

İki sitede bende var wp çok yavaş açılıyor. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 15
wordpress optimize