Web Site Sahipleri Yılbansında 200 Tl Kazanmak İstermisiniz
-
herkes pm atsın bence birbirine bu başlığa yazanlara, tıklaması için.
-
The_FCN kardeş Adport'la neden çalışılmaz?
-
hep destek tam destek up!!!
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
Not: Quesnet hakında bilgisi veya Tecrübesi olan burada paylaşın
-----------------------------Soru varsa, alabilirim?..
-
Fikret bunu yazdı:
bu sistemlerin sahiplerini gerizekalı mı sanıyorsunuz ?
böyle bir duyuru yapılacak, hiç tıklama almayan site bir günde bilmem kaç tıklama alacak ve üstelik giren ziyaretçi 100 ise 90ı reklama tıklamış görünecek. siz olsanız verir misiniz parayı :)
-----------------------------Hocam zaten tıklama var ama 200 Tl yi toplamak zor:D
-
Planzero bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
böyle bir duyuru yapılacak, hiç tıklama almayan site bir günde bilmem kaç tıklama alacak ve üstelik giren ziyaretçi 100 ise 90ı reklama tıklamış görünecek. siz olsanız verir misiniz parayı :)
-----------------------------Hocam zaten tıklama var ama 200 Tl yi toplamak zor:D
Hacı 10 gün içerisinde (20.12.2009/01.01.2010) 200 tl kazandıracak hitin/organik tıkın olduğunu sanmıyorum, yapay tıklama attırsan da olmaz gibi bu iş, ha yinede tıklarım reklamına :) -
habib_mx_tr bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
Hacı 10 gün içerisinde (20.12.2009/01.01.2010) 200 tl kazandıracak hitin/organik tıkın olduğunu sanmıyorum, yapay tıklama attırsan da olmaz gibi bu iş, ha yinede tıklarım reklamına :)
Walla hocam Herkes Tık Atarsa Olucak insallah -
şu maskot banner olayını begendim siteme koyim dedim günlü bi kaç yüz hitle siteyi tekil hit max 20 olarak görüyor tıklanma 0 sırf denemek için farklı pc lerde farklı zamanlarda farklı baglantıdan reklamlara tıkladım en sonunda 1 tanesini saymıştı 1 ay boyunca o 1 tıkla gitti trafikte sorunları var reklamlar arada cıkmıyor hem tık başına verdigi fiyat çok düşük hemde ödemeleri geciktiriolarmış zaten google a bakarsan memnun olmayan kitleyi görebilirsin
-
The_FCN bunu yazdı:
şu maskot banner olayını begendim siteme koyim dedim günlü bi kaç yüz hitle siteyi tekil hit max 20 olarak görüyor tıklanma 0 sırf denemek için farklı pc lerde farklı zamanlarda farklı baglantıdan reklamlara tıkladım en sonunda 1 tanesini saymıştı 1 ay boyunca o 1 tıkla gitti trafikte sorunları var reklamlar arada cıkmıyor hem tık başına verdigi fiyat çok düşük hemde ödemeleri geciktiriolarmış zaten google a bakarsan memnun olmayan kitleyi görebilirsin
Valla bende bir sorun olmadı hocam ama su söyledigin doğru hepsini Saymıyor tıkların onunda yöntemini çözdüm Tıkladıgın reklamda 10 15 sn kadar takılman gerekiyor ondan sonra sayıyor -
Arkadaşlar lütfen destek bekliyorum sizlerden