Web Site Yapmak (Yardimm)
-
merhaba arkadaslar ben kendime ait bir web sitesi yapmaya karar werdim liseden mezun olnca falan yapmaya bir is bulamadik iste web dizayn ile ugrasayim dedim bu is icin önerebileceginiz programlar varmi acaba. sitenin hanqi dilde oldugu farketmez ama kullanimi cokta zor olmamasi tercihimdir. yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
en basiti microsoft frontpage. kur pc ne ugras menulerlerle cozersin
-
program dediğin notepad dream weawer yada frontpage gibi bişi mi?
yoksa blog yazılımı mı?
drupal wordpress kıl tüy gibi.?
ayrıca sen ne biçim bi web dizaynırsın :) bunları sorarsın?
-
web dizaynır deilimde can sıkıntısında aylaklıktan bisiler yapmak ıstıom pıyango web sitesi yapmaya wurdu. proqram istegimde söyle bilgisayarimda siteyi tamamen yapip upload edecem html en kolayi galiba ama html ile guzel bir site yaplirmi.
-
microsoft frontpage bundan yapmaya başla
-
(dinamik)kod yazmadan yapılmıs bir web sitesinden bir şey beklemeyeceksin.. oturup kafa patlatcan biraz...ki bişiler kazanabilesin... ekmek yiyebilesin....dinamık bir şeyler örenmeye bak bu gun tasarımı herkes yapıyor.. olmadı calıyor editliyor......
-
kafani karistirma bosu bosuna kur bir frontpage ugras ondan sikilinca zaten dogal olarak bir ust kademeye cikmak istersin. en basit en hizli sekilde frontpage ile site yapabilirsin ve pek bir sey bilmiyorsan en iyisi frontpagedir gibi geliyor...
-
How to make a website.
-
Benım Kullandıgım Bir program war Bana Kalırsa Bu Programı Hiçbir programa Değişmem Bu programla Tema ,Banner,Logo Gibi Şeyler yapabılırsın Program Photoshop Gibi Bişey Zo olmasına bakmayın insan alışınca Çok Güzel şeyler yapıyor ...
programın Adı : Corel Draw (10,12)
Daha öncede söylemiştim Ben bu Programla 6 ay boyunca matbaa da çalıştım -
:D kolay gelsin
-
freelayouts.com a gir indir bi iki template frontpage de yada dreamweaverde aç editle a.q.