Web Site Yarışması Kazanan Adayların Tanıtım Yazısıları !!!
-
yarısmaya katılana daylar konuya yazıları yayınladığına dair bildiri yaparlarsa seviniriz.
-
Yayınlanan iki site tanıtımınıda kismim.com'da yayınladım başarılar :)
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim yazıda tamamdır.Geriye mikrobit kaldı.
Tekrar ediyorum diğer sitelerle link değişimi veya friend list yapabiliriz :)
-----------------------------bana uyar
-
up adayların kazanan kişilerin sitelerin yayınlamalarını bekliyoruz
-
@Redasa - Yarışmayı brakta bi fikir geldi aklıma herkes birbirinin sitesinin linkini eklesin kendi sitesini herkes de yararlansın
-
avluka bunu yazdı:
@Redasa - Yarışmayı brakta bi fikir geldi aklıma herkes birbirinin sitesinin linkini eklesin kendi sitesini herkes de yararlansın
-----------------------------zaten önceki pstlarda bu fikir dile getirildi... ama kimse ilgilenmiyor..
ben bas bas bağrıyorum 3
tane link alıcam koyucam siteye diye ilgilenen yok. ama tanıtım yazıları çok önemli. Basta biz kuralları koyduk arkadaslar yarısmaya girdilerse gereğin yapmak zorundalar.
Ben seve seve koyarım linkleri 3e 5 e bakmam gerekirse :)
-
Redsea terliksiye senin siteyi koydum hocam. =)
-
ReDsEa bunu yazdı:
avluka bunu yazdı:
-----------------------------zaten önceki pstlarda bu fikir dile getirildi... ama kimse ilgilenmiyor..
ben bas bas bağrıyorum 3
tane link alıcam koyucam siteye diye ilgilenen yok. ama tanıtım yazıları çok önemli. Basta biz kuralları koyduk arkadaslar yarısmaya girdilerse gereğin yapmak zorundalar.
Ben seve seve koyarım linkleri 3e 5 e bakmam gerekirse :)
-----------------------------aynn
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Redsea terliksiye senin siteyi koydum hocam. =)
-----------------------------eywallah bende koyacam terliksiyi sevdim bu siteyi :))
-

Mikrobit.Org : Tasarımı mikrobit'e ait olan ve ankette 2.liği alan sitede içerik olarak Kodlama,cms,güvenlik,teknoloji haberleri ve mikrobit'in projeleri üzerine bir blogtur. Sadece blog değil. Bir soru cevap platformudur. Döküman istek sistemi sayesinde bilgisayarda bilemediğiniz bir konu hakkında döküman isteyebilirsiniz. @mikrobit.org uzantılı mail alabilirsiniz ve subdomain isteğinde bulunabilirsiniz. Ayrıca Mikro-TV dende televizyon izleyebilirsiniz.