Web Sitem Hakkında Naçizane Yorumlarınız Ve Yardımlarınız
-
@sahinka
hocam senin slider'ı editleyip siteye koydum güzel durdu harbiden. Tabi bu bana umut ışığı oldu. Görsel olarak yeni değerler sunabilirim sayende.
Teşekkür ederim yardımın için.
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------FBI'ın web sayfasına benziyor kardeş :) güzel olumuş ne iş üzerine site
-----------------------------FBI'ın Türkiye'deki bayiliğini aldık hocam :D :P :P
Öğrenci topluluğu kardeşim. Kendimizi geliştirmek için sosyal platformlarda fırsat yakalayamadık. Örümcek kafalı adamlar tıkamışlar her yeri. Geçit vermiyorlar bize.
Biz de kurumsal konsepti yakalamış ufak bir topluluk kuralım iş adamlarıyla bir araya gelelim sohbet edelim, bir söz bir öneri hayatımızı değiştirir düşüncesiyle iş dünyasına girip çıkıyoruz işte.
Benim davranış bilimi, pazarlama konusunda Kayserili olmamdan kaynaklanan bir alt yapı var :P İnsanlar sitemizi görüp bizi davet ediyor, huzuruna gitmek istediğimiz değerli büyüklerimiz işlerinden vakit ayırıp bizimle makamında sohbet ediyor.
Tamamen girişimci ruhumuzu pekiştiriyoruz. Kendimize öz güven kazanmak üzere oluşturulmuş bir platform diyelim
-
dostum beğendim gayet kurumsal duruyor fakat index'in arkaplan rengini değiştir yada bir background resmi falan at, menülerle aynı renk hoş durmuyor.
Ayrıca farklı bir slider seç, oradaki düğmeler sinirimi bozdu. birde sliderdaki resimleriniz güzel fakat 4. resim çok bitirim ikili gibi durmuş, onu değiştir.
edit: Yeni gördüm, hocam 5 senedir ilk defa senin sitende marquee kodu gördüm...
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------dostum beğendim gayet kurumsal duruyor fakat index'in arkaplan rengini değiştir yada bir background resmi falan at, menülerle aynı renk hoş durmuyor.
Ayrıca farklı bir slider seç, oradaki düğmeler sinirimi bozdu. birde sliderdaki resimleriniz güzel fakat 4. resim çok bitirim ikili gibi durmuş, onu değiştir.
-----------------------------Önerilerin için teşekkür ederim hocam.
Slider henüz geliştirilme aşamasında. Onun düğmeleri değişecek öyle kalmayacak. Arkadaşlara göstermek önerilerini almak üzere yükledim siteye, internet üzerinde değil kendi bilgisayarım üzerine çalışıyorum sırf ne yaptığım görülsün diye koydum hocam
Resimler de temsili şu an. Sliderın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için koyduğum resimler. Onlar da güncellenecek.
Ağır bir web site olması için bütün renkleri denedim arkaplana. Logo renklerini kullanmak daha da yakışık durdu. Olmazsa beyaz yapacağım çare yok ama yeniden grafikler çizmem gerekecek.
Üst menü renklerine de bir çare bulamadım desem yeridir. Yine lacivert tonlarını kullandım
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------edit: Yeni gördüm, hocam 5 senedir ilk defa senin sitende marquee kodu gördüm...
-----------------------------Onu da kaldıracağım hocam :D :D Maksat site boş durmasın diye :D :D :D
-
sitenin vizyonu nedir acaba sonuç olarak? yani ileride ki işleriniz için iyi ref. olabilir böyle bir organizasyon böyle bir çalışmalarımız vardı falan tarzı mı? yoksa başka gayesi mi var sitenin.. gerçekten çok ciddi bir konsepte sahip bence htmlden vazgeçme çok bilgin yoksa zaten kanımca html siteye zarar gelmez ama joomla yada wordpress site pek olucağını sanmıyorum bu iş için..
şöyle bir öneri verebilirim bu site index olur blog diye sub yahut dizin açar orayada uygun bir wp yada joomla DLE herhangi bir blog editler koydun mu mis gibi olur ;)
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------sitenin vizyonu nedir acaba sonuç olarak? yani ileride ki işleriniz için iyi ref. olabilir böyle bir organizasyon böyle bir çalışmalarımız vardı falan tarzı mı? yoksa başka gayesi mi var sitenin.. gerçekten çok ciddi bir konsepte sahip bence htmlden vazgeçme çok bilgin yoksa zaten kanımca html siteye zarar gelmez ama joomla yada wordpress site pek olucağını sanmıyorum bu iş için..
şöyle bir öneri verebilirim bu site index olur blog diye sub yahut dizin açar orayada uygun bir wp yada joomla DLE herhangi bir blog editler koydun mu mis gibi olur ;)
-----------------------------Hocam aynen dediğin gibi bir amaç var. Referans olacak işler yapmaya çalışıyoruz. Çevre ediniyoruz. İş ortamlarına girip çıkıyoruz. Malum okuldaki teorik bilgi, iş hayatında sana öz güven katmıyor, kendini geliştirecek fırsatlar sunmuyor. Özellikle İstanbul Üniversitesi gibi bir yerde işletme okuyor olunca sen bir yarış atısın. Ne kadar koşarsan o kadar değer verirler sana.
Üyelerimiz İşletme, iktisat, ekonometri, radyo ve televizyon, hukuk fakültesi gibi bölümlerdeki öğrencilerden oluşuyor. Hepimizin iş alanı yelpaze gibi geniş. Ne yapacağımızı, hedefimizin ne olması gerektiğini bilmiyoruz. Bu şekilde bir yol çizmeye çalışıyoruz.
Diğer konuya gelince WP ya da JOOMLA düşünmüyorum hocam. İstediğim şeyleri yapamıyorum orada. Daha kolay ve daha pratikler ama özgür değilim orada. İlerde ihtiyaç olursa elbette bu fikir çok sağlam bir fikirmiş
-
Toprağım hayırlı olsun grafikler ve düzen gayet iyi herşey derli toplu ben beğendim yolun açık olsun.
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------Toprağım hayırlı olsun grafikler ve düzen gayet iyi herşey derli toplu ben beğendim yolun açık olsun.
-----------------------------Teşekkür ederim hocam sağ olasın :)