Web Sitemde Nasıl Canlı Yayın Yaparım
-
Merhaba arkadaşlar.Daha önce soruldumu bilmiyorum ama sorulduysa kusurum affola.Ben web sitemde kendi bilgisarımdan web cam yada başka bir yol ile nasıl canlı yayın yaparım görüntülü olacak radyo filan değil.
-
Güzel Soru :|
Benim bildiğim toplu olarak chat programları filan var. Camfrog mesela. 500 kişilik konferans odalarında canlı görüntün var konuşuyosun.
Tabii sitene eklemek istediğin birşey varsa onu tam bilmiyorum. Aydınlatılırsa bende yararlanırım olaydan yani..
-
hoca yeni başlayanlara açtığına göre konuyu yeni başlamışsın bu işe :D ama baya bi ortadan başlamışsın :D
-
Yaw bırak sen ortasını basını ne yapmam lazim biliyorsan söyle.Mutlaka böyle bir şey yapan vardır aranızda.
-
sitende nerenin canlı yayını yapacaksan önce bi webserver kurman lazım ardından yayın yaparsın
-
sana yüksek hızda bi ADSL bağlarsak çok net bir yayın yaparsın iletişim için PM...
-
Telekom internet televiztonculuğu gibi bir olay başlatmıştı. Bir araştır istersen.
-
siteden geçmiş haberlere bakarsan yayınlamıstım ben bunu
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
sana yüksek hızda bi ADSL bağlarsak çok net bir yayın yaparsın iletişim için PM...
-----------------------------
Niyetin Adsl Satmaksa bence bi konu aç hoca her konuya adsl al adsl bagla demene gerek kalmaz -
web cam xp diye bi program vardı hatta sitedede vardı indir incele gayet basit tek cameradan yayın yapabilirsin siteden ziyaretcilere şifre bile verebiliyorsun
-
http://www.mogulus.com uye olarak cok kolay bi sekilde yapabilirsin
Toplam Hit: 5597 Toplam Mesaj: 21