Web Sitemi Değerlendiriniz.
-
banner için söylemem gerekirse, headerdaki gibi yeşil gelip ; vine yazısı beyaz olsa daha güzel olacak...
Pembe hiç gitmemiş hocam. koyu bir yeşil atabilirsin.
Onun dışında sitenin içeriği güzel. Biraz kasarsa çok tutulur.
Fakat kullanıcılar falan mesaj göndersin. Eğer yapabilirsen, vine ile bağlasın kullanıcılar ve vine'da görünen videolar otomatik buraya atılsın.
bilmiyorum ama vine twitter2ın, kesin api falan vardır. Bir bakarsın
-
hocam mesaj sistemi var takipçi sistemi de var yorum var like var facebook twitter paylaş var , facebook yada twitter ile bağlan yapmak istiyorum ama yapabileceğimi sanmıyorum
-
bence rengi mavi yap hocam tatlı tonlarda bi mavi
-
zumsuk bunu yazdı
banner için söylemem gerekirse, headerdaki gibi yeşil gelip ; vine yazısı beyaz olsa daha güzel olacak...
Pembe hiç gitmemiş hocam. koyu bir yeşil atabilirsin.
Onun dışında sitenin içeriği güzel. Biraz kasarsa çok tutulur.
Fakat kullanıcılar falan mesaj göndersin. Eğer yapabilirsen, vine ile bağlasın kullanıcılar ve vine'da görünen videolar otomatik buraya atılsın.
bilmiyorum ama vine twitter2ın, kesin api falan vardır. Bir bakarsın
Banner a birdaha bakar mısın hocam
-
ben vine yı internet sitesi sanıyodum mobil uyguluma olduğunu öğrenince yıkıldı dünyam bu site çözüm.
-
Mycity bunu yazdı
bence rengi mavi yap hocam tatlı tonlarda bi mavi
hocam mavi yaparımda uygulamanın rengi bu olduğu için orjinali yansıtmasını istiyorum
-
böyle yeşil deilde siyahımsı bişey yapsan bence daha güzel durur
-
Hocalar Videoları youtube den çekiyorum ama telif hakkı sıkıntı olurmu vine adını kullanıyorum sitede ya ? yoksa benim ki number vine olduğu için sıkıntı çıkarmaz mı? yoksa ben kendimi mi avutuyorum :D
-
Hoca boyle yesil koyduysan metro style yap siteyi bu yesile o stil daha cok gider :) Ama guzel oluyor bu videolar gulmek icin. Site tutar hocam devam :)
-
hocam arkaplana Vine'ın orjinal rengini koysana?
Vine Color: #00a478