folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Sitesi İçin 50.000 TL İstediler !!!

Web Sitesi İçin 50.000 TL İstediler !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    bu fiyat kaç yıl için?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

script senin oluo fakat kodları vermiyorlar. Sadece 2 sene onlar teknik destek yardımında bulunuyorlar. yani 2 sene garantili.

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    şifreliyolarmı kodları?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:
    -----------------------------
    şifreliyolarmı kodları?
    evet şifreliyorlar.

Neden Ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:
    şifreliyolarmı kodları?
    evet şifreliyorlar.

e hocam bişe dicem bu kodumun 50 milyarlık script'i ne s2me şifreliyorlarki.? ben 2 adam tutarım paşa paşa 2 milyar maaş veririm aylık 4 milyar girer. bilemedin 2 kişi daha tutarım. 4 kişi 8 milyar girer. Bunlar 1 ayda bir siteyi bitiremicekmi ? bence bitirir. ee aq 8 mlyar nerdeee 50 mlyr nerde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

JeremYC30 bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:
    şifreliyolarmı kodları?
    evet şifreliyorlar.

e hocam bişe dicem bu kodumun 50 milyarlık script'i ne s2me şifreliyorlarki.? ben 2 adam tutarım paşa paşa 2 milyar maaş veririm aylık 4 milyar girer. bilemedin 2 kişi daha tutarım. 4 kişi 8 milyar girer. Bunlar 1 ayda bir siteyi bitiremicekmi ? bence bitirir. ee aq 8 mlyar nerdeee 50 mlyr nerde

Çok iyi fikir fakat ben bodrumdayım burada zaten kışın 2000 bin kişi ya var ya yok :D bide bunun sonrası var tuttun diyelim herhangi bir geliştirme olacak bişey isticeksin elinin altında kesin 1 kişi bulundurman gerek, devamlı iş yapacaksanda bu bayaa bir masraf. 

Karar vermekte zor gerçi 30 bine kadar düştüler. 2 sene teknik destek sağlayacaklar falan filan boğaziçi mezunu akıllı çocuklar. Bide iş bende bitmiyor, bende bitse ben tbt den bir arkadaşa yaptırma yanlısıyım,  ben sadece yön verebiliyorum. fikir üretebiliyorum. Bu açıdan da yorumlar çok işime yarıyor açıkcası.

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:
    HanDsomE bunu yazdı:

JeremYC30 bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:
    şifreliyolarmı kodları?
    evet şifreliyorlar.

Çok iyi fikir fakat ben bodrumdayım burada zaten kışın 2000 bin kişi ya var ya yok :D bide bunun sonrası var tuttun diyelim herhangi bir geliştirme olacak bişey isticeksin elinin altında kesin 1 kişi bulundurman gerek, devamlı iş yapacaksanda bu bayaa bir masraf. 

Karar vermekte zor gerçi 30 bine kadar düştüler. 2 sene teknik destek sağlayacaklar falan filan boğaziçi mezunu akıllı çocuklar. Bide iş bende bitmiyor, bende bitse ben tbt den bir arkadaşa yaptırma yanlısıyım,  ben sadece yön verebiliyorum. fikir üretebiliyorum. Bu açıdan da yorumlar çok işime yarıyor açıkcası.

hacı şimdi bende sana yazarım bi script 2 haftamı alır senden 5.000 tl alırım,

ama bi şirketim yok ve bi ekibimde yok yani diyeceğim beni 3 ay sonra   bulamayabilirsinde bi güncelleme/ekleme yaptırmak istersin sitene bir başka yazılımcı ile anlaşırsın

adama verirsin adam benim kodlarımı anlamayla neyi neden yaptığımı anlamakla 2-3 hafta harcar  

ama bi şirketim olsa bi ekibim olsa, yaptığım işler belli olsa. hemen bi güncelleme/ekleme yapmak istediğinde bi telefon ile 2-3 günde istediğin işlem gerçekleştirilir

sonuçta bakkal,manav sitesi değil :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ya bi get allasen hoja warez scriptleri biraz kurcala ille istediğin özellikleri olan wareze düşmüş scriptler vardır.%25'ini editlesen üzerinde hiç bir hak iddia edemezler yani yasal olur.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    ya bi get allasen hoja warez scriptleri biraz kurcala ille istediğin özellikleri olan wareze düşmüş scriptler vardır.%25'ini editlesen üzerinde hiç bir hak iddia edemezler yani yasal olur.
    Warez editle olacak şey değil bence. Yarın bir gün bi sorun çıktığında muhattabının olması çok ayrı bişey.

Bide warez script bana pek sağlıklı olur gibi gelmiyor yoksa piyasada çok var joomla kurarım üstüne bir tane hotel extension olur biter. Tabi böle olur biterle olmuyor. Bu iş arz talep meselesi bence.

Bide şöyle bakmak gerekir; 50binin ötesinde benim bu işi yapabilecek kadar yeteneğim olsa çok 50binler kazanırım. Adamlar rant haline dönüştürmüş işi.

Neden Ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

50 milyar çok hoca... bul 2 tane üniversiteli bin'er liradan 2binliraya halledersin.
    50 milyara en kral efes büfeyi açarsın :) parayada para demezsin :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
Toplam Hit: 8251 Toplam Mesaj: 56