Web Sitesi Nasıl Hacklenir??
-
Takma bunu nerden cikarttin onunu alamazsin....ben eNTiVi diyenlere kiziyorum NeTeVe dogurusu diye adam hassitir...diyor...ama aTeVe(atv) derken doguruyu soyluyor salak farkinda degil :)
-
ben bu kadar sakin karşılıyacağınızı zannetmiodum walla :)
-
lem biz hayvanmıyız adam adam akllı sormuş bizde yardımcı oluyoz :)) direkt şu siteyi hackleyin bu msn şöyle böyle dememişki :D
-
abi bırakın bunları denyo varken hiçbir dokümana gerekyok arşive bakacak olursan işine yarıyan şeyler cıka bilir
-
Bak internet explorerı aç , görünüme gel. Orada bu sayfayı geçici olarak kapat ve bu sayfayı hackle yazar. Bu sayfayı hackleye bas sonra gözat çıkacak orada index olarak koyacağın htm belgesini seç ve koy. Artık site hacklendi. Ok? Kolaymış dimi?
-
yok öle bişe kardeşim
-
baya ünlenmiş hatta tarikat olmuş(hack mack işlerinde)bir forumda
hep böyle sorular olacak,normal bu!üyelerin yeni arkadaşlara biraz daha sabırlı,yeni arkadaşların da birşey sormadan biraz takip ve araştırmacı olmalarını rica ediyorum.
***RÜZGAR EKEN,FIRTINA BİÇER*** -
ComputerWolf
kardes senın su yenı projenı cok merak edıyorum.bızım le ınsallah palasırsın.konu cok ılgımı cektıı.... -
osurmayı iyi bilmek lazım. osurmayı ören sora gel
-
ya No_5 her baslikta senin gibi bi adam gelir lameri korur, su tbt de 100 basliga girsen, 50 sini okusan hack nedir ne degildir anlarsin zaten.
Toplam Hit: 21048 Toplam Mesaj: 28