Web Sitesi Proje Önerileriniz
-
merhaba arkadaşlar,
diyorum ki bi projeye başlayayım, özgün olsun gerekirse kendim bir şeyler yazayım, çizeyim. İnsanlara yardım edeyim para kazanmayayım. karşılıksız olsun yani. beklentisiz bir web projesi yapmak istiyorum. hoşuma giden bir kaç site var mesela; apple urunleri hakkında açıklamalar yapan insanlara yardım eden bi blog var sihirlielma diye. tabikide artık iphone yardım sitelerinin boku çıktı. ama hoşuma gitti. neyse, böylegüzel amme hizmeti bir iş yapmak istiyorum. öyle çok tenik teknoloji bilgim yoktur.
önerebileceğiniz bir şeyler varmı?
-
var hocam becayiş sitesi kur bence. on numara bi fikir sana benden. cok tutar bence.
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------var hocam becayiş sitesi kur bence. on numara bi fikir sana benden. cok tutar bence.
-----------------------------varmış kardeş ; )
http://www.becayis.org/index.php
-
o tür site çok hocam ya. var yani envai çeşit. kayboluruz orda :)
-
ikinci el gümüş satışı sitesi kur. sahibinden tarzında. millet kullanmadığı ama orjinal gümüş takısı ne varsa alsın satsın.
edit:
hem fiyat olarak daha uygun olur. bi parlattırdın mı 0 gümüş yüzük veya her neyse.
-
iç mimarlık ve dekorasyon hakkında blog kursana yada tanıtıcı mımarı ornekler farklı ev dızaynları fılan kendıne de refere olur
bolumun ıcmımarlık yada mımarlık fılan dı dıye hatırlıyorum.
-
hocam artık ilan sitelerinin b.ku çıktı. hem adam gümüşünü gittigidiyorda satar sahibinden.com da satar.. bize gerek duymaz yani...
-
aynı sıkıntıyı çekiyorum.
-
benimde projem var da yapmak için çalışıyorum kodlamaya falan bakıyoruz napalım artık yapıcaz bişekilde..
yaptır ücretiyle diceksiniz belki ancak ücretiyle yaptıracam ama ben bilmedikten sonra sevmem o işi kendim az buçuk öğrenim birinden.. yapılışını öğrenmek şartıyla yaptıracam o şekilde olucak.. kendim de yeri geldiğinde değiştirecem yani.. yada bir sıkıntı olduğunda yabancı kaldık mı ne anladım o sitenin benim olmasından..sana siteni sorucaktım ben merak ettim geçen bahsetmişsin soramadımdı?
-
foto makinen varsa git camileri mescidleri dogal güzellikleri fotografla sonra onları tanıt, ben şahsen öyle yapıyorum, www.seyyahcelebi.com parasını verdik daha acamadı adamlar, suanda hala parking reklamları var
-
güzel bir müzik portalı yap bence benim vaktim olsa yapacam ama vaktim yok.