folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Web Sitesi Yapan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi?

Web Sitesi Yapan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

hocam yeni konu açmak istemedim bende bi sözlük sitesi açmayı planlıyorum scriptler zaten piyasada var fakat biraz daha özel olsun istyorum ne gibi bi fiyat çıkar 1 yıllık herşey dahil

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bende bi sözlük sitesi açmayı planlıyorum scriptler zaten piyasada var fakat biraz daha özel olsun istyorum ne gibi bi fiyat çıkar 1 yıllık herşey dahil

Nasıl bir şey istediğini açık açık yazarsan bir fiyat çıkarabilirim.

Mesela üyelik olacak, anket olacak, şöyle olacak böyle olacak vs vs...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

750 tl asp tasarlarım radyo işini bilmem ama

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar. yorumlar bana umut verici geldi. söylenen fiyatlarena değil benim gözümde. html bilirim azcık okadar. ona nazaran düşününce abartı görmedim fiyatları. tam istek çıkınca detayları gene yazıcam. fiyata okey dedikleri zaman kimin fiyatına okey demişlerse onunla irtibata geçerim. düşüncesi eklemek istediği olan varsa başlık devam edebilir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:

hocam yeni konu açmak istemedim bende bi sözlük sitesi açmayı planlıyorum scriptler zaten piyasada var fakat biraz daha özel olsun istyorum ne gibi bi fiyat çıkar 1 yıllık herşey dahil

asp.net yaptırmayı düşünürsen haber et hocam uygun birşey çıkarmaya çalışırım

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Dernek sitesi olduğu için dolar olarak değilde TL olarak fiyat veriyorum :
    1500 TL Host, Tamamen özgün tasarım, Php yazılım. Ajax Chat.
    Radyoyuda bir sunucu almayacağını varsayaraktan flatcast tarzı birşey düşünülebilir.
    İlle radyoda özgün olsun dersen onun için ayrı bir fiyatlandırma yapabilirim.

Edit: Bu arada verdiğim fiyat freelance değil. İzmirde 3 yıldır faaliyet gösteren kendi Bilişim ve
    İnternet hizmetleri firmamdır.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Süre: 1 hafta.

Ücret: 1.000 TL.

Chat: AJAX.

Site Dili: Asp.Net.

Tasarım: Tamamen özgün.

Ayrıca birçok referansımı da gösterebilirim...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Arkdadasların fiyatı kırmak gibi olmasın ama indirimli yaparız engelli arkadaşlar için.

pro design + host + seo + php ile yaparız.

Benzersiz site araklama iş yok ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    webmasterım evet. :) ben de biliyorum 750'den aşağı olmayacağını ama hayır kurumu bu arkadaşlar. uçmuşsunuz siz. :/ ayrıca istediği pek birşey yok. anladığım kadarıyla forum da istemiyor. en fazla bir haftası var. şimdi oyun yapmakla uğraşıyoruz o yüzden vaktim yok pek ama eğer ucuza bulamazsan bana bir pm atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım. sağlam toplama scriptleri birbirine bağlayıp güzel birşey yapılabilir en azından. ama dediğim gibi biraz yoğunluk var şu an. :(

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adam akıllı uğraşılırsa 1 haftada bitecek, oldukça güvenli bir sistem ile iş çözülebilir.

1 adet domain = 9,15$ ( yıllık )

1 adet linux host = 50 - 100 $ ( yıllık )

1 adet hazır script = drupal v6.x  = ücretsiz ( forum eklentisi mevcut ancak istenirse smf eklenebilir tam uyumludur )

Benim vaktim olsa sana sadece host & domain i kendin al diyeceğim.Siteni bedavaya tasarlarım.Ancak inan ki vaktim yok...

Vakti olan arkadaşlar sana yardımcı olurlar...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 21