Web Sitesi Yapımında Yardım
-
hosting + domainin varsa yardımcı olurum takıldığın yerlerde.
-
Domain ve hostum var gibi. Ayrıntılı olarak P.m attım.
-
Slm. phpfusion kur özellikle son sürümü güzel olmuş.istersen yardımcı olabilirim
-
Hocam benim herşey tamam gibi birşey, yeni bir portala filan geçmeyi düşünmüyorum. Derdim php dinamik içeriğine yardımcı olabilecek bir vatandaş. Şu an kimseden yardım alamıyorum.
-
msn adresini pmlermisin
-
hiç bilgin yoksa html öğren kolaydır sonra az bişey javascripte geç.Onda biraz ilerlersen phpye başla.Önce z.defteri yap kodları ömğrenirsin sorna iste hazır olur :)
-
kardeşim kusura bakma,KPSS - Ehliyet derken pc de fazla duramadım, yarın boşum-yarına istersen senin siteyi kuralım.
P.M ile msn'imi vermiştim, yada burdan da verebilirim sorun değil :) effe_87_03@hotmail.com
Herşeyin hazırsa,msn den konuşarak senin isteklerin doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışırız artık yavaş yavaş :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Pis is hoca web.
----------------------------- -
Ya zumsuk derdim o değil,
Şimdi site var içerikte eyvallah
Html olarak olay bitti. Mesela Elimde form tamamen kurulmuş inputlarıyla, o form inputun get, post filan edip dbye bağlamayı bilmiyorum. Öğrencilik hayatımda bunları öğrenmeme pek izin vermiyor. Zaten eğitimimlede ilgisi yok. Hani baştan başla öğrenirsin olayı değil.
Kısa şu yapılacak:
-İletişim formu ve Ziyaretçi defteri var database bağlantısı yok. Ben mysqlde okurum sorun değilde, oraya bilgiyi göndertemiyorum.
-Bazı sayfalar şifreli olacak
<?
# Konfigurasyon
$sayfaSifreleme ='1'; # 1 acik , 0 kapali
$kullaniciAdi = 'yns';
$sifre = 'yns';
# yetki kontrol fonksiyonu
function yetkiKontrol($kullaniciAdi,$sifre) {
if(empty($_SERVER['PHP_AUTH_USER']) || empty($_SERVER['PHP_AUTH_PW']) || $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] != "$kullaniciAdi" || $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] != "$sifre") {
header('WWW-Authenticate: Basic realm="Login with your Username and Password"');
die(header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'));
}
}
# Sayfa Sifreleme aciksa
if($sayfaSifreleme =='1') {
# Veri ve sifre kontrolu
yetkiKontrol($kullaniciAdi,$sifre);
}
?>Bunu kullanıyorumda, sınırsız deneme ve şifreyi bilmediğinde ana sayfaya yönlenmiyor.
Hani baştan başlanacak bir durum değil zaten, başka bir blog sistemine filan geçeyim gibisinden.
Teşekkürler.