Web Sitesi Yapmayan Kalmıcak Herşey Ücretsiz 100/100 Garanti Sadece Tıklayınız
-
tmm dostum anladım .. :D
----
alıntı> kefiilik verdi ve ben konuyu açtım </alıntı :D
kefilliiği 3 ay önce vermiş
neyse .. :D :P
-
çok eski bir program 3 yıl önce kullanmıştım fullünü hemde :D
tüm eklentileri ile bi boka yaramaz :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
websitesi dediğin bu kadar basit şekilde yapılıyorsa, bizim uğraştığımız şeyler site değil demekki..
-----------------------------+1
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
websitesi dediğin bu kadar basit şekilde yapılıyorsa, bizim uğraştığımız şeyler site değil demekki..
-----------------------------biz boşuna yırtmışız kıçımızı onca zaman desene fikocum =|
-----------------------------sorma ya :| bilseydim kurar bunu kullanırdım tüh yazık oldu yıllarıma :P
-
Ücretsiz Host
www.awardspace.com
-
Fikret bunu yazdı:
Gürkanya rica etsem bi açtım konuyada ii desen
-
Muheah manyak kolaymış site açmak :) Free templatele yapmak kolay tabi ben hiç bilmedigim halde yapabılıyorum bunları sen o templatenın kendisini yapmayı öğretsene sadece senin ipinle dokunmuş bir template..
Genede iyii güzel bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur.Ama emin ol Tr.tc de seninkinden daha yalın anlatılmışları var.
-
gurk4n bunu yazdı:
-----------------------------açtığın konu saçma olmadığı sürece neden demiyim ?
-
Fikret bunu yazdı:
gurk4n bunu yazdı:
-----------------------------açtığın konu saçma olmadığı sürece neden demiyim ?
-----------------------------Gurk4n
şimdi bi bakımdan hakılısın sen web tasarım biliyosun ben web page maker le kendimce bişeyler yapıyorum ben başlığıda yanlış açtım gir web tasarımcı çıkarsın gibisinden ne bilim böyle olucanı
-
Arkadaşın bu paylaşımıyla yapmış olduğum siteyi, Google'a 2 Milyon Dolara sattım. Teşekkürler.