folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Web Sitesi Yaptım Paramı Alamıyorum

Web Sitesi Yaptım Paramı Alamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

söyle o kaymak am'a versin parani öyle saçmalik mi olur kardeşim... devlet memuru halkı madur ediyor - nasil anlaştin bilmem ama sana anayasa mahkemesi açik:) yargitaya git hahaha

savcılıga suç duyurusunda bulun

oy kullandim

259  47.2%

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    ne bileyim ya, aklıma gelmediki böyle bi film yapacakları, hepinize teşekkür ederim, bu gidişle anket %50 yi geçecek

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

müziği de var xD

peşin çalışaydın keşke

kaç lira alacaksın

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    beğenmedim siteyi :D ama çok iyiye oy verdim gene. böyle bişeyi kaymakam yapıyosa yuh diyorum. Allah'tan %90ı falan dememiş.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Çok İyi
    264   47.7%

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

Zaten çoğu kişinin en büyük problemlerinden biridir bu şekilde birine müşterine web sitesi yaparken aradaki mesafeyi kaçırıp abi , kardes muhabbetine getirdinmi elindeki bütün kozları kaybetmiş pozisyona düşüp sömürlme muhabbetine gider işler (:  Hosting işindede bu şekildedir bi alır ikincisinde bedavaya geitrmeye çalisir sarkıtr falan :) Aradaki Müşteri - ve Firma veya kişi  ilişkisinin iyi ayarlanması gerekiyor..

Ankete gelince hoca admin panelinde illaki vardır bunun yeri.... ? Db de yada xml de biyerde sakliyordur sonucları ordan %50 yapabilrsin he hit le doğru orantili olmali falan filan öle bukadar incelikleri de hesapliyorlarsa yandın sen (: 

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaymakamda ipnelik yapıyo hani çok iyi dedim yinede.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    hoca attım da %48 şansına :S

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    oy verdim ama %48 de  halada

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    TR_ip bunu yazdı:
    -----------------------------

...Ankete gelince hoca admin panelinde illaki vardır bunun yeri.... ? Db de yada xml de biyerde sakliyordur sonucları ordan %50 yapabilrsin he hit le doğru orantili olmali falan filan öle bukadar incelikleri de hesapliyorlarsa yandın sen (: 

-----------------------------
    vala hite bakarlar diye sizin yardımınıza başvurdum, işimi sağlama alayım tbt müridine sahip çıkar dedim yanılmamışım:) teşekkürler

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 12422 Toplam Mesaj: 85