Web Sitesi Yaptım Paramı Alamıyorum
-
söyle o kaymak am'a versin parani öyle saçmalik mi olur kardeşim... devlet memuru halkı madur ediyor - nasil anlaştin bilmem ama sana anayasa mahkemesi açik:) yargitaya git hahaha
savcılıga suç duyurusunda bulun
oy kullandim
259 47.2% -
ne bileyim ya, aklıma gelmediki böyle bi film yapacakları, hepinize teşekkür ederim, bu gidişle anket %50 yi geçecek
-
müziği de var xD
peşin çalışaydın keşke
kaç lira alacaksın
-
beğenmedim siteyi :D ama çok iyiye oy verdim gene. böyle bişeyi kaymakam yapıyosa yuh diyorum. Allah'tan %90ı falan dememiş.
-
Çok İyi
264 47.7% -
Zaten çoğu kişinin en büyük problemlerinden biridir bu şekilde birine müşterine web sitesi yaparken aradaki mesafeyi kaçırıp abi , kardes muhabbetine getirdinmi elindeki bütün kozları kaybetmiş pozisyona düşüp sömürlme muhabbetine gider işler (: Hosting işindede bu şekildedir bi alır ikincisinde bedavaya geitrmeye çalisir sarkıtr falan :) Aradaki Müşteri - ve Firma veya kişi ilişkisinin iyi ayarlanması gerekiyor..
Ankete gelince hoca admin panelinde illaki vardır bunun yeri.... ? Db de yada xml de biyerde sakliyordur sonucları ordan %50 yapabilrsin he hit le doğru orantili olmali falan filan öle bukadar incelikleri de hesapliyorlarsa yandın sen (:
-
kaymakamda ipnelik yapıyo hani çok iyi dedim yinede.
-
hoca attım da %48 şansına :S
-
oy verdim ama %48 de halada
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------...Ankete gelince hoca admin panelinde illaki vardır bunun yeri.... ? Db de yada xml de biyerde sakliyordur sonucları ordan %50 yapabilrsin he hit le doğru orantili olmali falan filan öle bukadar incelikleri de hesapliyorlarsa yandın sen (:
-----------------------------
vala hite bakarlar diye sizin yardımınıza başvurdum, işimi sağlama alayım tbt müridine sahip çıkar dedim yanılmamışım:) teşekkürler