Web Sitesi Yaptıracağım ...
-
arkadaşlar bi tanıdık için ,online satış yapılabilecek gittigidiyor tarzında bir site istiyorum...
bu wordpressle olabilir mi...zira yönetim paneli tanıdıklar için bi nimet :D
eğer olmazsa çetin işler içine gircez ... site yaptırcaz
sitede şuan bişi yok..wp kurulu www.armora.com.tr
yorumlarınızı bekliyorum...
-şu şekilde olursa wp ile bu iş olur (eklentiler gibisinden ki paypal eklentisi var)
-site yaparım ama şu fiyata olur
-şu şekilde yaparsan senin için kolay olur..
-
sanal pos olacakmı yoksa banka havalesi işi işinin görürmü sanal pos olmayacaksa p.m de msn ni at benim portalı göstereyim sana sanal pos olacaksa henz ona kasmaıdm.
-
Buzul varmı demosu portalın merak ettim :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
sanal pos olacakmı yoksa banka havalesi işi işinin görürmü sanal pos olmayacaksa p.m de msn ni at benim portalı göstereyim sana sanal pos olacaksa henz ona kasmaıdm.
-----------------------------olmuşken sanal pos olsun hocam ..banka havalesi sıkıntılı iş
-
murdery bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------olmuşken sanal pos olsun hocam ..banka havalesi sıkıntılı iş
-----------------------------hoca sanalpost için firma olman lazım ayrıca normal post makinenin bulunması lazım
-
sanal pos meşakatli bir iş
http://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Sanal-POS-Baslangic-Paketleri.aspx
e ticaret sitesi için 2000-2500 doları gözden çıkar derim ben.
-
murdery bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hocam sanal pos istemezsen istediğin sistemi yazabilirim kendi portalım var zaten birçok modülü yazdım istersen msn ekle ordan görüşelim admin @ webteknigi.com
-
DJ_Alper bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hoca sanalpost için firma olman lazım ayrıca normal post makinenin bulunması lazım
-----------------------------Sanal pos için normal pos olmasına gerek yok. Ben aldım göbeğim çatladı ama alana kadar.
Alper bu arada senin kankan ne iş lan forumda :D
-
sanalpos olayı baya çetrevilli kriterlerin tutsa bile aktif olması aylar sürer
bankalar bu işler için baya yavaş ilerliyor sayet 6 aydır hsbc den sanal pos bekliyorum daha geçen ay arayıp sunucu ip sini istediler :/
en hızlı kim çalışıyo dersen yapı kredi bankası derim
sistemi yaz dersen tam olarak ne istediğini bildirirsen fiyat veririm pm at bunun için
yok sanalpos dan vazgeçtim hava,eft,kapıda ödeme,paypal gibi ödeme seçeneklerini tercih ederim dersen
bi kaç aya kadar yazar veririm
-