folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesinde Reklam Olan Müridler..!

Web Sitesinde Reklam Olan Müridler..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    bende tıkladım :) her sabh modem resetleyerek tıklıyorum ;)

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek
    sakıncalı işler bunlar adamı fena dişler bunlar :)

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

organize işler bunlar :)

hoca adsenseyi tehlikeye atmaya gerek yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YAZACAKTIM BENDE AMA YORUMLARDAN TIRSTIM VALLAHİ.BİRDE ADSENSE HESABI ALAMIYORUZ ARTIK YANİ BÜYÜK RİSK.AMA WEBMASTER ARKADAŞLARLA MSN'DE GÖRÜŞÜP GÜNLÜK KARŞILIKLI TIKLAMALAR YAPABİLİRİZ.ATIYORUM 10 KİŞİ.BUDA BİR ÖNERİ SADECE.

(KLAVYE BOZULDU O YÜZDEN BÜYÜK YAZDIM MALESEF.RESTART ÇEKMEDEN DÜZELMİYOR)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Adsense Senin burada anlaştığını nereden bilecek ki :D bana kalırsa bir sorun olmaz

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

Adsense Senin burada anlaştığını nereden bilecek ki :D bana kalırsa bir sorun olmaz

hoca ip takibi yapıyolar senin ip o siteden öbür siteye yönleniyo devamlı reklama tıklayıp çıkıyo

dikkat çeker :) 1 tanemi google botu var sanıyon sen :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

alper dediğin şey sadece statik ip kullananları kapsamıyor mu?

ayrıca kural koyulsun ; statik ip kullananlar katılamasın. sizin için söylüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    bugün tıkladınız mı xD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    yorum yazmayayım dedim ama dayanamadım :} bu iş boyle olmaz neden diyeceksiniz yaklasık 4 yıl önce bende cok kafa patlatmış ve buna benzer bi sistem kurmustum hatta sistemin işleyişini özetlemek gerekirse sen hangi ip ile baglanırsan baglan her defasında farklı bir proxy arkasından seni siteye sokuyor 3 dk sitede sirf yapıp daha sonra reklama tıklıyordu 1 ay iyi bir para kaldırdım ertesi ay banlandım daha sonra arkadaslarımız ile anlasıp hergun 1er kez tıkladık banlandık, msnde arkadaslarıma yazdım 1er kez tıklayın diye ertesi gunu banlandım, sonra kendimce güzel bir çözüm getirdim geliştirdim su an iyi sayılabilecek oranda para kazanıyorum adsenseden o yuzden size tavsiyem hiç bu işe girmemeniz giren arkadasında cıkması malum su zamanda artık adsense hesabı kolay kolay alınmıyor alsanda pin onaylama vs vs ugrasırsın hesabında olan 20-30 danda olursun baska şeyler geliştirin işin puştluguna kaçmayın :} azıcık düşünün emin olun çok iyi para kazanırsın :} bu arada o siteyi yapan arkadasım madem böle bişey yapmayı düşünüosun neden kurdugun klasörü robot.txtden botlara kapatmıyorsun :} yaptgın puştluğu google coktan öğrendi bile dblerinde saklıyor :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    yorum yazmayayım dedim ama dayanamadım :} bu iş boyle olmaz neden diyeceksiniz yaklasık 4 yıl önce bende cok kafa patlatmış ve buna benzer bi sistem kurmustum hatta sistemin işleyişini özetlemek gerekirse sen hangi ip ile baglanırsan baglan her defasında farklı bir proxy arkasından seni siteye sokuyor 3 dk sitede sirf yapıp daha sonra reklama tıklıyordu 1 ay iyi bir para kaldırdım ertesi ay banlandım daha sonra arkadaslarımız ile anlasıp hergun 1er kez tıkladık banlandık, msnde arkadaslarıma yazdım 1er kez tıklayın diye ertesi gunu banlandım, sonra kendimce güzel bir çözüm getirdim geliştirdim su an iyi sayılabilecek oranda para kazanıyorum adsenseden o yuzden size tavsiyem hiç bu işe girmemeniz giren arkadasında cıkması malum su zamanda artık adsense hesabı kolay kolay alınmıyor alsanda pin onaylama vs vs ugrasırsın hesabında olan 20-30 danda olursun baska şeyler geliştirin işin puştluguna kaçmayın :} azıcık düşünün emin olun çok iyi para kazanırsın :} bu arada o siteyi yapan arkadasım madem böle bişey yapmayı düşünüosun neden kurdugun klasörü robot.txtden botlara kapatmıyorsun :} yaptgın puştluğu google coktan öğrendi bile dblerinde saklıyor :}

zararı yok xD takmıyorum hocam xD google kim ki :D:D:DD:D:D:DD: 

Toplam Hit: 3404 Toplam Mesaj: 29