Google / Yandex / Bing ve Servisleri
Web Sitesinden Makale Yayınlayanlar İçeri
Web Sitesinden Makale Yayınlayanlar İçeri
-
mesaj atan herkese tanıtım yazısı yolladım havuza ekledim linklerini yolayanları
-
Eyvallah üstad özel mesa attım.
-
benim site sıralamalardan bir bir kayboluyor, acaba bu linklerin etkisi aynı şekilde olan başka arkadaş varmı aranızda.
-
CEO bunu yazdı
benim site sıralamalardan bir bir kayboluyor, acaba bu linklerin etkisi aynı şekilde olan başka arkadaş varmı aranızda.
valla benide 15 gün filan oldu ekleyeli , bi 3 sayfa'dan 2. sayfaya geldim 2 gündür yine 3 . sayfaya gitti bi kıpırdama oldu ama yine eski yerimdeyim.
-
kUz3y bunu yazdıCEO bunu yazdı
valla benide 15 gün filan oldu ekleyeli , bi 3 sayfa'dan 2. sayfaya geldim 2 gündür yine 3 . sayfaya gitti bi kıpırdama oldu ama yine eski yerimdeyim.
Sitene içerik girip güncel tutmanı tavsiye ederim
-
EcHoLL bunu yazdıkUz3y bunu yazdıCEO bunu yazdı
Sitene içerik girip güncel tutmanı tavsiye ederim
günde 2 tane adword keyword plannerdan analiz edip en az 700 kelimelik wordpress yoast seo ya özgün içerik giriyorum hocam. Sana verdiğim kelimede bazen birinci bazen ikinciydim. Sen eklettiğinden beri hep 2. sıradayım. Bir ters etkisi olmuş olabilir mi ?
-
yaklaşık 1-2 hafta öncesinde yapılan güncelleme ile birlikte hacklink alan birçok sitede sıralama kaybı var.
Display:none olarak eklendiği için google bunun hacklink olduğunu çok kolay bir şekilde algılayabilir.
link alan arkadaşların kaldırmalarını tavsiye ederim. Saolsun talep ettim kaldırdı backlinkleri.
Kalıcı veya telefisi mümkün olmayan zararlar görmeden diğer arkadaşlarında kaldırması gerektiğini düşünüyorum.
-
CEO bunu yazdı
yaklaşık 1-2 hafta öncesinde yapılan güncelleme ile birlikte hacklink alan birçok sitede sıralama kaybı var.
Display:none olarak eklendiği için google bunun hacklink olduğunu çok kolay bir şekilde algılayabilir.
link alan arkadaşların kaldırmalarını tavsiye ederim. Saolsun talep ettim kaldırdı backlinkleri.
Kalıcı veya telefisi mümkün olmayan zararlar görmeden diğer arkadaşlarında kaldırması gerektiğini düşünüyorum.
<body> <div style="opacity:0;width:0;height:0;"> displaynone kullanmıyoruz :) header etiketinin altında linkler sitede ufakda olsa görünür 6 aydır ekli yerler var kimse şikayetci olmadı günceleme bittikden sonra tekrar bakarız
-
CEO bunu yazdı
benzer bir durum yaşayan var mı ?
-
yalnizturk bunu yazdıCEO bunu yazdı
benzer bir durum yaşayan var mı ?
Eklenenler hayatından memnun yoksa cingar çıkardı şimdiye kadar :)