folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Sitesine, Uygulamasına Üyelik Sistemi Yazmak İstemeyenler... Güçlerimizi Birleştirebiliriz.

Web Sitesine, Uygulamasına Üyelik Sistemi Yazmak İstemeyenler... Güçlerimizi Birleştirebiliriz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Gecen actigin konuda da soylemistim keycloak gibi bir sistem varken bosa vakit harciyorsun. 32k github yildizi var, ortalama saatte bir commit alan hayvan gibi acik kaynak proje yapmislar. Nasil asik atacaksin bu sistemle tek basina?

Yaptım bile o çöpden daha iyisini. Benim ilmimle başedemezler. ilk testerim TheAvenger olacak o söylesin sonucu

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

eline sağlık şıhım. bir boş vakitte deneriz.

ms azure da b2c'yi öldürdü, saasta bol bol kullanıyorduk şimdi entra garabeti var başımızda bakalım nolacak. 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Seyhin ilmine sual olunmaz. Seyhim bunlari bir carp, hem senin mahali er meyhanini kullanirlar hem de sual ederler bre hadsizler, bu arada butun uyelerin bilgilerine erisebilecek miyiz yoksa sadece kendi uyelerimize mi yoksa hicbirine mi sadece login approved mu olacak ?

PLaXToR tarafından 12/Oca/26 03:50 tarihinde düzenlenmiştir

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
Toplam Hit: 2742 Toplam Mesaj: 24
üyelik sistemi single signon oidc