Web Tasarımcılar Yorumlarınızı Beklıyorum
-
Bu sitede eksık nedır ne yapılabılır goruslerınızı beklıyorum
www.ofisemlak.com.tr
-
Hocam Allah rızası için durdur o vitrini... :|
O ne ya :D
-
hacı tasarım zayıf + o vitrini yavaşlat biraz
-
bıraz daha yavas gıtse olur heralde aklıma gelmedı degıl hanı :>
baska ne goze carpan veya eklenmesı gereken ?
-
kırmızı çok göz yorar daha mat bi renk kullanılsa daha iyi olur kanımca + vitrinin rengide hiç hoşuma gitmedi.Grafikler düz biraz şekil verebilirsin.Banner cok büyük gibi geldi biraz daralt yanlarına uygun bir çerve tarzı bir şey koyabilirsin. Şimdilik bu kadar :)
-
kardeş kırmızının suyunu cıkartmışsın. web 2.0 olayı hiç yok bence arkaplanı kırmızı dısında gözü az yoracak bir ton kullan onun dısında web 2.0 takıl biraz. birde şu resimlerin üzerine gelince büyüme ile ilgili kodu paylaşırmısın kardeş.
-
evler sallanıyo :| kimse o evleri kiralamaz :D
-
135 mk 129,000 TL iyi fiyatmis .
burada seyi boklu 60 mkare daireler bile 80.000 eurodan gidiyor . bildigin dokuntu ab sehri .
uygun fiyatmis , veya sehrin cok disinda bi yerde ?
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
135 mk 129,000 TL iyi fiyatmis .
burada seyi boklu 60 mkare daireler bile 80.000 eurodan gidiyor . bildigin dokuntu ab sehri .
uygun fiyatmis , veya sehrin cok disinda bi yerde ?
-----------------------------kayseride merkeze 3 km uzaklıkta 145 metrekare evi 29 bin euroya aldık. Esenyurt mahallesi kayserililer bilir. ev dökükde değil. bakımlı ev piyasası şehir şehir değişiyor heralde
-
250 mk 108 bin yazıyor yooksa ben mi yanlış görüyorum :S hoca yoksa salladınmı :) bide ankara etimesgut 6 odalı 4 banyolu :S:S bu kadar ucuzmu oraları yaa hemen zıplamam lazım ankaraya
-
şu tarz bir sey yap biraz web.2.0 biraz sade vs. suan ki hali gözü aşırı yoruyor.