Web Tasarimcilarinin Ve Yeni Girisimcilerin (Yeni Kurulmus Sirket) Yardimina Ihtiyacim Var
-
arkadaslar, eger aramizda sirketi yeni kuran varsa bu ankete katilmasi lazim
https://docs.google.com/forms/d/1jk63743XfWhpT6UgJtdXMkAvK5YBeT29Nh_mU-CANZg/viewformilginiz ve yardimlariniz icin tesekkurler
-
Yazdim bende. Sonuclari verir misin ?
-
Her ikisinide doldurdum olmaz mı :D
-
interfector bunu yazdı
Her ikisinide doldurdum olmaz mı :D
harika olur hem de :)
Zumsuk, sonuclari gonderiyorum az sonra, sagol
-
Hocam katılımcı lazımsa kasabiliriz? :)
-
cms üzerine düşmüşsün hep, benimki uzmanı olmayanları yanlış ölçtün yani. Sonuçları bizde görmek isteriz bu arada.
-
VBDream bunu yazdı
cms üzerine düşmüşsün hep, benimki uzmanı olmayanları yanlış ölçtün yani. Sonuçları bizde görmek isteriz bu arada.
Merhaba VBDream, evet tezim geregi CMS i hedef aldim ama ankette CMS kullanmayanlar icinde bolum tasarladim, SECTION 1'de - 1.3 numarali soruya hayir cevabini verdigin zaman seni gerekli sayfaya yonlendirir :) sonuclari su anda web uzerinde paylasamiyorum ama emailinizi PM olarak atarsaniz microsoft word formatinda geri donebilirim.
-
ebmarteu bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Merhaba VBDream, evet tezim geregi CMS i hedef aldim ama ankette CMS kullanmayanlar icinde bolum tasarladim, SECTION 1'de - 1.3 numarali soruya hayir cevabini verdigin zaman seni gerekli sayfaya yonlendirir :) sonuclari su anda web uzerinde paylasamiyorum ama emailinizi PM olarak atarsaniz microsoft word formatinda geri donebilirim.
O sayfayı gördüm zaten, action script ve Flashı koymamışsın ona kırıldım :(