Web Tekno Haberlerine Çıkmışız Birazcık
-
SweetyVolty bunu yazdı
Aaa ünlü olmuşum asfgkwrtjheafgadfgasfsadf
Ajjssjwlşaaşqğqğzpiqiiaisiğvwizixüclenwnslsşaclsjw
-
mkyb bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
webtekno kim ya onların sevinmesi lazım burda forum konusu oluyorlar diye
En başta bir kaç arkadaşın ortak kurdukları bir YouTube kanalıydı. Ekin Kollama (teknolojiye atarlanan adam) rumuzuyla cihaz falan parçalıyordu. O dönemler bu adamın videoları sayesinde ün yaptılar. Kısa sürede milyonu devirdiler abone konusunda. Sonra birisi bunların kanalı komple satın aldı. O ara Ekin gruptan ayrıldı vs.
Şuan tek yaptıkları yabancı teknoloji sitelerinin içeriğini Türkçe çevirip yayınlamak. Ha birde cihaz parçalama videoları hala devam ediyor.
Yaş kitlesi 15-16 arasıdır. Shiftdelete bunların bir tık üstü. Onun kitle 17-18.
Teknoloji alanında Türkiyede en sağlam site Teknoseyir'dir.
+1 +1
-
Martech bunu yazdı
2000 yılından bu yana toplam ban atılan üye sayısı kaçtır acaba
Yöneticilerden istatistiki bilgiler bekliyoruz.
-
Eskiler Başkadir, TAHRİBAT BamBaşkadir..
-
tasarım olarak 200 li yılların sonları
opuaahh
nostaji mi desem demodemi desemm antikamı desem bilemedim :D
-
Evet güzel soru ab bani kaç kişiye atıldı acaba
-
piiiranha9242 bunu yazdımkyb bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
webtekno kim ya onların sevinmesi lazım burda forum konusu oluyorlar diye
En başta bir kaç arkadaşın ortak kurdukları bir YouTube kanalıydı. Ekin Kollama (teknolojiye atarlanan adam) rumuzuyla cihaz falan parçalıyordu. O dönemler bu adamın videoları sayesinde ün yaptılar. Kısa sürede milyonu devirdiler abone konusunda. Sonra birisi bunların kanalı komple satın aldı. O ara Ekin gruptan ayrıldı vs.
Şuan tek yaptıkları yabancı teknoloji sitelerinin içeriğini Türkçe çevirip yayınlamak. Ha birde cihaz parçalama videoları hala devam ediyor.
Yaş kitlesi 15-16 arasıdır. Shiftdelete bunların bir tık üstü. Onun kitle 17-18.
Teknoloji alanında Türkiyede en sağlam site Teknoseyir'dir.
+1 +1
ekleme: hocam webteknoyu kimse satın almadı hala kurucusu ibrahim akman yönetiyor. o zamanlar o adam oyuncini.com gibi projeler de yapıyordu.
webtekno şimdiye batardı da kurucusu ibrahim akman aynı zamanda mobil oyuna da meraklı olduğundan adamın masomo firması sanırsam 200 milyon dolara miniclip'e satıldı. ibrahim akman diyor ki webteknodan maddi bir şey beklemiyorum orası bizim sosyal platformumuz haber verme merkezimiz.
O adam da çok enteresan ha şans mı diyeyim bilemiyorum para ile çok doğru insanları işe alıp mobil oyun yaptırdı asgari ücretle. şimdi hepsi deli para kazanıyor. :D
Neyse ben tahribatın giderlerini aşırı merak ediyorum. devasa forumu şeyh reklam almadan yıllardır ayakta tutuyor helal olsun. ibrahim akmanın webteknodan aldığı sosyal zevk ile şeyhin tahribattan aldığı sosyal zevk olmasa kapanıp giderdi bu siteler diye tahmin ediyorum.
-
200 milyon dolar? Bence aşırı sallama bir rakam olmuş.
Daha yılbaşında ekşi sözlük için Demirören grubu 40 milyon lira teklif etti ama kabul etmedi sözlük yönetimi. Ekşi sözlük diyorum Türkiye'nin en eski ve büyük sosyal medyası diyorum.
-
mkyb bunu yazdı
200 milyon dolar? Bence aşırı sallama bir rakam olmuş.
Daha yılbaşında ekşi sözlük için Demirören grubu 40 milyon lira teklif etti ama kabul etmedi sözlük yönetimi. Ekşi sözlük diyorum Türkiye'nin en eski ve büyük sosyal medyası diyorum.
hocam senin kafa topu 2 yi kaç kişinin oynadığından haberin yok herhalde. :D adamlar oyunu çıkarttığı sırada tüm dünyada en çok indirilenler listesine kısa sürede girdi. dünyanın en çok oyanan mobil online futbol oyunundan bahsediyoruz. :D sadece androidde 10 milyon indirmesi var. 90 saniyede bir reklam, oyun içi öğeler vs. sayarsak rakam normal. masomo ortaklarından biri de erdem yurdanur maçkolikten bilirsiniz. masomo firması miniclipe satıldı ve satış rakamı, gizli tutuluyor. webrazzinin haberine göre 100 milyon dolar diyolar ki rakam gayet olası. kim bilir anlık oyuncu sayısı kaç milyondur?
-
tahribat ayrı biryerdir. heleki o eski ortamını birkere gören insan şimdi öyle olmasa bile buradan başka yerde takılamaz