folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Web Tekno Haberlerine Çıkmışız Birazcık

Web Tekno Haberlerine Çıkmışız Birazcık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Aaa ünlü olmuşum asfgkwrtjheafgadfgasfsadf

Ajjssjwlşaaşqğqğzpiqiiaisiğvwizixüclenwnslsşaclsjw

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    xylgn_ bunu yazdı

webtekno kim ya onların sevinmesi lazım burda forum konusu oluyorlar diye

En başta bir kaç arkadaşın ortak kurdukları bir YouTube kanalıydı. Ekin Kollama (teknolojiye atarlanan adam) rumuzuyla cihaz falan parçalıyordu. O dönemler bu adamın videoları sayesinde ün yaptılar. Kısa sürede milyonu devirdiler abone konusunda. Sonra birisi bunların kanalı komple satın aldı. O ara Ekin gruptan ayrıldı vs.

Şuan tek yaptıkları yabancı teknoloji sitelerinin içeriğini Türkçe çevirip yayınlamak. Ha birde cihaz parçalama videoları hala devam ediyor. 

Yaş kitlesi 15-16 arasıdır. Shiftdelete bunların bir tık üstü. Onun kitle 17-18.

Teknoloji alanında Türkiyede en sağlam site Teknoseyir'dir

+1 +1

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

2000 yılından bu yana toplam ban atılan üye sayısı kaçtır acaba 

Yöneticilerden istatistiki bilgiler bekliyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Eskiler Başkadir, TAHRİBAT BamBaşkadir..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tasarım olarak 200 li yılların sonları 

opuaahh

nostaji mi desem demodemi desemm antikamı desem bilemedim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Evet güzel soru ab bani kaç kişiye atıldı acaba 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    xylgn_ bunu yazdı

webtekno kim ya onların sevinmesi lazım burda forum konusu oluyorlar diye

En başta bir kaç arkadaşın ortak kurdukları bir YouTube kanalıydı. Ekin Kollama (teknolojiye atarlanan adam) rumuzuyla cihaz falan parçalıyordu. O dönemler bu adamın videoları sayesinde ün yaptılar. Kısa sürede milyonu devirdiler abone konusunda. Sonra birisi bunların kanalı komple satın aldı. O ara Ekin gruptan ayrıldı vs.

Şuan tek yaptıkları yabancı teknoloji sitelerinin içeriğini Türkçe çevirip yayınlamak. Ha birde cihaz parçalama videoları hala devam ediyor. 

Yaş kitlesi 15-16 arasıdır. Shiftdelete bunların bir tık üstü. Onun kitle 17-18.

Teknoloji alanında Türkiyede en sağlam site Teknoseyir'dir

+1 +1

ekleme: hocam webteknoyu kimse satın almadı hala kurucusu ibrahim akman yönetiyor. o zamanlar o adam oyuncini.com gibi projeler de yapıyordu. 

webtekno şimdiye batardı da kurucusu ibrahim akman aynı zamanda mobil oyuna da meraklı olduğundan adamın masomo firması sanırsam 200 milyon dolara miniclip'e satıldı. ibrahim akman diyor ki webteknodan maddi bir şey beklemiyorum orası bizim sosyal platformumuz haber verme merkezimiz. 

O adam da çok enteresan ha şans mı diyeyim bilemiyorum para ile çok doğru insanları işe alıp mobil oyun yaptırdı asgari ücretle. şimdi hepsi deli para kazanıyor. :D 

Neyse ben tahribatın giderlerini aşırı merak ediyorum. devasa forumu şeyh reklam almadan yıllardır ayakta tutuyor helal olsun. ibrahim akmanın webteknodan aldığı sosyal zevk ile şeyhin tahribattan aldığı sosyal zevk olmasa kapanıp giderdi bu siteler diye tahmin ediyorum. 

GuArDiAn55 tarafından 12/Eki/19 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

HACKEROKAN!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

200 milyon dolar? Bence aşırı sallama bir rakam olmuş.

Daha yılbaşında ekşi sözlük için Demirören grubu 40 milyon lira teklif etti ama kabul etmedi sözlük yönetimi. Ekşi sözlük diyorum Türkiye'nin en eski ve büyük sosyal medyası diyorum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

200 milyon dolar? Bence aşırı sallama bir rakam olmuş.

Daha yılbaşında ekşi sözlük için Demirören grubu 40 milyon lira teklif etti ama kabul etmedi sözlük yönetimi. Ekşi sözlük diyorum Türkiye'nin en eski ve büyük sosyal medyası diyorum. 

hocam senin kafa topu 2 yi kaç kişinin oynadığından haberin yok herhalde. :D adamlar oyunu çıkarttığı sırada tüm dünyada en çok indirilenler listesine kısa sürede girdi. dünyanın en çok oyanan mobil online futbol oyunundan bahsediyoruz. :D sadece androidde 10 milyon indirmesi var. 90 saniyede bir reklam, oyun içi öğeler vs. sayarsak rakam normal. masomo ortaklarından biri de erdem yurdanur maçkolikten bilirsiniz. masomo firması miniclipe satıldı ve satış rakamı, gizli tutuluyor. webrazzinin haberine göre 100 milyon dolar diyolar ki rakam gayet olası. kim bilir anlık oyuncu sayısı kaç milyondur?

HACKEROKAN!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahribat ayrı biryerdir. heleki o eski ortamını birkere gören insan şimdi öyle olmasa bile buradan başka yerde takılamaz 

Toplam Hit: 3751 Toplam Mesaj: 27
haber webtekno