folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Web Wiz Rich Text Editor Veya Genel Anlamda RTE Güvenliği Hakkında Merak Ettiklerim.

Web Wiz Rich Text Editor Veya Genel Anlamda RTE Güvenliği Hakkında Merak Ettiklerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

başlık biraz uzun olmuş neyse

arkadaşlar hazır sistem yazıyorum tek eksiğim rte kaldı web wiz rte yi inceledim işimi tam olarak görmekte ve kendi sistemlerime kullanmaya karar verdim.

Rte güvenliği için nasıl önlemler alabilirim dikkat etmem gereken noktalar varmı ? Mesela şuanda tahribatın rte sini Güvenli bir şekilde kullanıyoruz bende kendi sistemimde güvenli rte kullanabilmek için nasıl önlemler almam lazım ?

formdan veri alırken request.form diyerek alıyoruz sql inden tut karakter sayısına postuna getine kadar bakıyoruz rte de nasıl önlemler alabiliriz gelen veride mesela < karakterini replace etsem rte nin anlamı kalmıyor ?

kafam iyi uçuyom şuanda derdimi anlatabilmişimdir umarım :| özellikle reneden bir cevap bekliyorum bir ara forumda tahribatta kullanılan rte güvenliği ile ilgili bişeyler yazmıştı sanırım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

"rte : recep tayip erdoğan"

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Merhaba Webwiz benim uzmanlik alanim dir hemen ondan baktim.

webwiz'in kullandigi sistemde (web wiz forum) functions icerisinde Functions_filters.asp dosyasinin icinde SafeHtml var html kodlarini suzen; formatInput var kullanicinin input degerlerini duzenleyen baska formatSql gibi bir sey daha vardi galba hatirlamiyorum tam; ama bakin oraya bir sen =D guzel fonksionlar var

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

Rich text editor demisti arkadas ama senin dediginin tam karsiligi Run Time Error

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

Rich text editor demisti arkadas ama senin dediginin tam karsiligi Run Time Error

karıştırmayın la Rich Time erdoğan olsun bari :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

aynen rte görünce benimde aklıma geliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:

Merhaba Webwiz benim uzmanlik alanim dir hemen ondan baktim.

webwiz'in kullandigi sistemde (web wiz forum) functions icerisinde Functions_filters.asp dosyasinin icinde SafeHtml var html kodlarini suzen; formatInput var kullanicinin input degerlerini duzenleyen baska formatSql gibi bir sey daha vardi galba hatirlamiyorum tam; ama bakin oraya bir sen =D guzel fonksionlar var

öyle bir dosya bulamadım :D msn eklesene beni bi admin @ webteknigi.com

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.webwiz.co.uk/web-wiz-rich-text-editor/downloads.htm ben buradakini kullanıyorum web wiz forumda ayrı bir rte kullanılıyor olabilir belki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

RTE de degil ztn Webwiz Forum larinin icinde o dosyalar mevcut ama zor degil onu download edip kendi portalina include edebilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

ve msn kullanmiyorum ben =) skype den ekleye bilirsin recep akkoc rakkoc diye cikarim.

ubuntuya da kurayim bagri msn'i    msn@rakkoc.com benimkiside.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

eyv hocam ekledim

Toplam Hit: 13222 Toplam Mesaj: 18