Webbrowser İspost ?
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
WebBrowser IsPost ? rakkoc rakkoc 11219
amma meraklısı varmış :D
up :D
-----------------------------C# da acilis sayfasi burasi kalmis =)
-----------------------------konu hiti fazla diye girdim he. demekki hit arttirma ve login sayisini arttirmak icin programlar ise yariyomus hic denememistim :/
-
konuya cevap geldiginde uyari veren bir dalga yapmistim iste oda hit sayacini biraz kastirmis :;) cidden isteyerek olmadi
(adminler makul sinirlara indirirse sevinirim) -
rakkoc bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
WebBrowser IsPost ? rakkoc rakkoc 11219
amma meraklısı varmış :D
up :D
-----------------------------C# da acilis sayfasi burasi kalmis =)
-----------------------------hit 11455
ahasdasd :D yakında tahri depoya gitmeyi hak kazanır bu konu :D
-
isin komik kismi cevap veren de yok =)
-
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama prensip hep aynıdır.
İşin temeli programlama dili bilmek değil ne yapacığını bilmektir.
Postun başarılı olup olmadığını geri dönen değerden anlarsın. başarılı olduğunda gelen ve başarısız olduğunda gelen verileri alıp ona göre işleyebilirsin.
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Ben web sitesinde degil C# uzerinde web browser'n postunu okumaliyim. yani mantik olarak kisi facebook'a giris yapacak ve browserdan o data giderken yakalanacak. muhtemelen headerlari takip ederek yapmanin bir yolu olmali ama onuda daha bulamadim. arastirmadayim.
-----------------------------C# bilmiyorum ama
Gelen veriyi almak için:
Webbrowserın StatusTextChange evenine
WebBrowser1.Document.All(0).InnerHTML gibi bir kod yazıp, html kodlarını aldıktan sonra. Gelen html kodun içeriğine göre programına akış verebilirsin
Edit:
Örneğin VB6'da WebBrowser nesnesindeki text kutusuna yazılan şifreyi almak için:
Private Sub Form_Load() WebBrowser1.Navigate "http://tahribat.com" End Sub Private Sub WebBrowser1_CommandStateChange(ByVal Command As Long, ByVal Enable As Boolean) On Error Resume Next Me.Caption = "Tahribat şifren: " & WebBrowser1.Document.Forms(0)(1).Value End Sub
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Ben web sitesinde degil C# uzerinde web browser'n postunu okumaliyim. yani mantik olarak kisi facebook'a giris yapacak ve browserdan o data giderken yakalanacak. muhtemelen headerlari takip ederek yapmanin bir yolu olmali ama onuda daha bulamadim. arastirmadayim.
-----------------------------C# bilmiyorum ama
Gelen veriyi almak için:
Webbrowserın StatusTextChange evenine
WebBrowser1.Document.All(0).InnerHTML gibi bir kod yazıp, html kodlarını aldıktan sonra. Gelen html kodun içeriğine göre programına akış verebilirsin
Edit:
Örneğin VB6'da WebBrowser nesnesindeki text kutusuna yazılan şifreyi almak için:
Private Sub Form_Load() WebBrowser1.Navigate "http://tahribat.com" End Sub Private Sub WebBrowser1_CommandStateChange(ByVal Command As Long, ByVal Enable As Boolean) On Error Resume Next Me.Caption = "Tahribat şifren: " & WebBrowser1.Document.Forms(0)(1).Value End Sub
-----------------------------ama bu ajax nesnelerinin uzerinde calismaz; Firebug var ya mesela firefox'un attigi her header uzerinden postlarin degerlerini dokuyor bunu yapmam lazim aslinda benimde suanda sayfanin icine javascript kodu enjekte ederek yapmaya calisiyorum ama cok basarili oldugum soylenemz.
DuPi bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama prensip hep aynıdır.
İşin temeli programlama dili bilmek değil ne yapacığını bilmektir.
Postun başarılı olup olmadığını geri dönen değerden anlarsın. başarılı olduğunda gelen ve başarısız olduğunda gelen verileri alıp ona göre işleyebilirsin.
-----------------------------Prensip de degil benim sorunum orada bir event olmasi lazim hangi datanin post edildigini soyleyen. ben onu ariyorum gerisi benim icin biraz daha farkli yuruyecek ztn cunku bu uygulama da postlarin loglarini tutacam ayni zamanda.