folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Webcam Dan Video Kayıdı Yapan Program Lazım

Webcam Dan Video Kayıdı Yapan Program Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya beni yanlış anladınız webcam dan derken benim webcamdan görüntü kayıdı yapacak byalex hypercam gibi istemiyorum ya kendi webcamımı camera gibi kullanıp görüntülü kayıt yapacam yaaaaa off ! :( ve mb ı küçük olacak bilgisayarın ekranını değil kendimi çekecem anladınızmı
    Tamamda Sadece Web Cam BöLümünüde ÇekerbiLirsin? SeLect Region TıkLayıp AyarLarsın. Ya Ben Çok KuLLandım.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    ya beni yanlış anladınız webcam dan derken benim webcamdan görüntü kayıdı yapacak byalex hypercam gibi istemiyorum ya kendi webcamımı camera gibi kullanıp görüntülü kayıt yapacam yaaaaa off ! :( ve mb ı küçük olacak bilgisayarın ekranını değil kendimi çekecem anladınızmı
    alper solo mu takılıon la artık :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    olmuyoı olmuyo olmuyo off off ya çok zor bir program istemiyorumki

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ya amcap nasıl video kayıdı yapıyo banada öyle bişi lazım ama amcap 1 dakikada 140mb lık video yapıyo bana daha az mb ık lazım Cidden çok lazım yoksa bukadar üstelemezdim programın ismini söyleyin yine yeter ya Hellpp mee

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

http://www.activewebcam.com/Downloads/AWC-PYS.exe

bu dediğin işi yabıyor abim ; ) 

boyutu azaltmak ,formatı değiştirmek için Imtoo diye bi pro var o işini görür sanırım

edit: crackını bulursan gözünü sevim koy ; ) bizimde mızıka dersleri için kullancaz inş ; )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bunuda denedim buda sakat 10 tane felan program denedim hala deniyorum

bu  kendi formatında kayıt ediyo bana mpeg lazım wm de olabilir ama katiyen avi olamaz kücük olacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kardeşim kameranı tıkla ekran geldimi masaüstüne aç hyper cam i onda istediğin kareleri kayıt edebiliyorsun yani illa tam ekran değil işte kayıt et aynı pok :d

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

buldum buldum OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY simayagov da teşkler :))

istediğiniz formatta kayıt yapabiliyporsunuz wmv yi seçerseniz 1 dk lık kayıt 800 kb tudtuyooo :)

Hızlı indirme >> http://www.hepsibeles.net/download/WinAVI_Video_Capture_v2.0.rar

http://dosyam.net/?id=ymcf5j

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bill amca windows movie maker ı yapmış bu iş için ama işinizi gormuyomu??
Toplam Hit: 2443 Toplam Mesaj: 20